0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Nosivost
 

Usisni podizači

Sada ćemo povećati tlak, bolje rečeno podtlak. To je tajna načela iza svakog usisnog podizača: između ploče usisnog podizača i glatke površine predmeta koji želite transportirati stvara se podtlak koji omogućuje jednostavno podizanje i premještanje teškog tereta. Pravo olakšanje za Vas i Vaše djelatnike!
Pronađeno je 11 proizvoda
| | |
Cijena na upit
Cijena na upit
Uređaj za nošenje
nosivost 160 kg, pak. 2 kom.
Cijena na upit
Vakumski podizač
aluminijsko tijelo, nosivost 30 kg
Neto
od 420,- kn
Vakumski podizač
aluminijsko tijelo, nosivost 120 kg s manometrom
Neto
1.880,- kn
Vakumski podizač
aluminijsko tijelo, nosivost 60 kg
Neto
od 379,50 kn
Vakumski podizač
aluminijsko tijelo, nosivost 70 kg
Neto
od 469,50 kn
Vakumski podizač
plastično tijelo, nosivost 45 kg
Neto
od 629,- kn
Vakumski podizač
aluminijsko tijelo, nosivost 60 kg s rukovanjem jednom rukom
Neto
od 611,- kn
Vakumski podizač
aluminijsko tijelo, nosivost 100 kg
Neto
od 561,- kn
Vakumski podizač
aluminijsko tijelo, nosivost 120 kg
Neto
1.190,- kn
Pronađeno je 11 proizvoda
Vakumski podizači za siguran transport teških tereta
Vakumski podizač u tren oka rješava brojne probleme u području transporta. Praktična varijanta dizalica za strojeve jednostavna za uporabu svakako su vakumski podizači. Bilo da morate transportirati staklo ili druge teške predmete glatkih površina, utovar i istovar bit će puno lakši i zahtijevat će manje vremena uz ispravnu tehniku za dizanje. Vakumske podizače pri tome zaista treba promatrati samo kao uređaje za dizanje koji se koriste za podizanje predmeta. Transport predmeta obavlja se odgovarajućim transportnim uređajima. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi transportne sustave za svaku potrebu. Transportni uređaji i uređaji za dizanje prije svega se mogu razlikovati po svojoj opteretivosti. Postoje usisni hvatači koji mogu podizati terete od 30 kg pa sve do preko 100 kg. Tako će se za svaki materijal koji treba transportirati pronaći i odgovarajući uređaj za dizanje. Pri korištenju tih uređaja ulogu ne igra samo zaštita podignutih predmeta već i zdravlje djelatnika. Naravno da predmete morate podići, ali uz vakumske podizače lakše ćete ih držati i nećete se grčiti niti izvijati. Transport pomoću strojeva k tomu osigurava i još bolje rasterećenje.

Učinkovit spoj tehnika za podizanje i transport
Dobrim se vakumskim podizačem sigurno mogu podići perilice, namještaj, staklo i ploče. Specijalni vakumski podizači s pokretnim glavama posebno su prikladni za zakrivljene površine kao što su automobilska stakla. Usisni nastavak čvrsto prianja pa se dobiva savršena ručka za držanje. Ti se posebni ili teški materijali tada transportiraju uređajem s kotačima. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi sasvim različite transportne uređaje pa se tehnike za dizanje i transport mogu objediniti na dobar način. I asortiman vakumskih podizača sastoji se od više varijanti. Vakumski podizači dostupni su s jednim, dva ili tri usisna nastavka, ovisno o tome koji teret treba transportirati. Od jednake je važnosti i materijal. Plastični vakumski podizači često su slabiji od aluminijskih vakumskih podizača. Dobra alternativa vakumskim podizačima su podizni magneti. Tvrtka KAISER+KRAFT u svome asortimanu nudi sve modele.
Usporedba proizvoda