Vrećica od folije

Ravno u vrećicu! Mali dijelovi poput vijaka, osjetljivih dijelova uređaja i važnih materijala i dokumenata pronaći će sigurno mjesto u vrećicama od folije. Voda se ne propušta, prašina ostaje vani, a obložena roba treskanjem neće popucati. Nemojte ništa prepustiti slučaju i zaštitite svaki sastavni dio Vaše pošiljke!

U kategoriji Vrećica od folije nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTbasic.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Održivo (9)
  • Nije održivo (7)
Najprodavanije
Količina proizvoda: 16

Vrećice od folije – sitni predmeti u sigurnom pakiranju, sve sigurno pri transportuTko ima vremena ili živaca tražiti male dijelove ili dodatnu opremu u isporučenom paketu? I tko ima novaca da stalno mijenja vraćenu robu zbog razbijenih kartonskih kutija ili komponenti? Vrećice od folije u različitim izvedbama jednostavno svladavaju oba izazova.
Koje se vrećice od folije koriste za koji sadržaj?Vrećicu od folije odabrat ćete prvenstveno prema volumenu sadržaja, potom prema svrsi pakiranja i naposljetku prema osjetljivosti robe. Plosnate vrećice bez zatvarača mogu se upotrebljavati u najrazličitije svrhe – za male vijke kao dodatna oprema namještaja, za otpremnice itd.Osjetljive komponente poput pločica moraju biti obložene na odgovarajući način, pa ih je zbog toga najbolje spremiti u vrećice sa zračnim mjehurićima. Pritom je važno da folija obuhvati komponentu tako da ne ostavi puno slobodnog prostora oko nje i da folija bude antistatična.Ako primjerice u skladištu želite odmah pospremiti određene male dijelove za montažu u otvorene skladišne kutije u točnoj količini i strukturi, isplatit će Vam se vrećice s patentnim zatvaračem kao ambalažni materijal jer ih uvijek nanovo možete iskoristiti.
Što debljina folije govori o vrećici od folije?Kao što ćete kartonske kutije odabrati prema težini i strukturi sadržaja paketa, tako i debljina folije u mikrometrima određuje koliko težak smije biti sadržaj, a da pritom materijal ne pukne. Kod debljine veće od 100 µm u vrećici možete sigurno transportirati i šiljaste vijke. Pakiranje može imati vrlo veliku težinu. Za lakše, neproblematične sadržaje sasvim su dovoljne vrećice od folije debljine veće od 25 µm.
Koja je vrsta zatvarača optimalna za vrećice od folije?Optimalno rješenje određujete Vi: ravan otvor može se upotrebljavati u najrazličitije svrhe, a može se zatvoriti kvačicama ili permanentno uređajem za zavarivanje folija.Samoljepljivi zatvarači na vrećicama sa zračnim mjehurićima jamče transport sadržaja bez propuštanja prašine – kao dodatna zaštita za osjetljive sadržaje.Patentni zatvarači mogu se otvarati i ponovno zatvarati u bilo kojem trenutku – što je vrlo važno ako kod skladištenja želite upotrebljavati vrećice od folije.
Koje su prednosti vrećica od folije s poljem za natpis?Ove vrećice možete brzo ispisati informacijama, koje su onda lako čitljive na neprozirnom polju. One su posebno prikladne za interno komisioniranje i skladištenje.U našem Savjetniku za kupnju ambalažnog materijala za Vas smo pregledno strukturirali cijeli put od proizvoda do paketa spremnog za otpremu. U njemu ćete pronaći i napomene o vagama te drugim važnim proizvodima iz područja logistike otpreme.