Marka
Vrsta proizvoda
Širina [mm]
80
80
4000
4000
-

Stretch folija

Skoro kao druga koža: stretch folija odlično je rješenje za pričvršćivanje, omatanje i zaštitu robe za slanje. Ona ne štiti samo robu od vremenskih utjecaja već je i dobro pričvršćuje za paletu.

U kategoriji Stretch folija nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTbasic.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 28
Prikaz:
Različite vrste stretch folija
Prozirne stretch folije vrlo su elastične, jednostavno se rastežu, a dostupne su i u samoprianjajućoj izvedbi za posebno praktičnu upotrebu. Polietilenska folija kao materijal za pakiranje nije samo izrazito rastezljiva već i ekološki prihvatljiva jer se proizvodi s manje energije, a PE folija naknadno se može preraditi u nove proizvode od plastike. Zahvaljujući listovima za pokrivanje paleta od LDPE-a roba se dodatno može zaštititi od nepovoljnih vremenskih utjecaja. Folije od visokotlačnog polietilena dostupne su u crnoj i bijeloj boji ili u prozirnoj izvedbi. Stretch folija najčešće se nalazi na roli. Omatanje paleta pomoću folije za omatanje dodatno je olakšano uređajima za odmotavanje folije. Naša online trgovina nudi odgovarajuću zaštitnu foliju za različite svrhe korištenja. Ručna stretch folija najlakše se odmata s role pomoću ručnog uređaja za odmotavanje. Uređaji za odmotavanje koje Vam u tu svrhu nudimo proizvedeni su prema ergonomičnim načelima. Za pakiranje manjih predmeta postoji mala stretch folija koja se nudi u kompletu s praktičnim malim uređajima za odmotavanje. Tvrtka KAISER+KRAFT naposljetku u velikom opsegu nudi pouzdanu foliju za strojno omatanje za strojno pakiranje kako bi dostava narudžbe mogla proteći brzo i besprijekorno.

Siguran transport sa stretch folijom
Kako pojedinačne kartonske kutije ne bi klizale po paletama te kako se ne bi oštetile, upotreba stretch folije pokazala se iznimno pouzdanom i kvalitetnom. S praktičnim PE folijama praktično se mogu omotati palete s robom prije no što se predaju u tuđe ruke radi slanja. Upravo kod slanja lomljivih predmeta često više nije dovoljno zaštititi samo unutrašnjost paketa zračnim oblogama. Dovoljne su samo male neravnine na podu i paket će pasti s kolica za pakete. Za razliku od toga, stretch folija fiksira pakete jedan na drugi te neće puknuti ni kod teških tereta. Iz toga razloga primjena stretch folije može biti itekako isplativa za slanje kvalitetne robe. Stoga ništa nemojte prepustiti slučaju i upamtite da uvijek trebate osigurati i zaštititi Vašu robu.