0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dužina
Materijal
 

Kliješta za hvatanje, uređaji za skupljanje

Pomoću kliješta za hvatanje i uređaja za skupljanje otpadu se loše piše. Upotreba hvataljki i alata za nabadanje jamči: izostanak saginjanja, diranja i neugodnih mirisa izravno ispred nosa.
Pronađeno je 4 proizvoda
| | |
Neto
270,50 kn
Uređaj za skupljanje otpada
kratka hvataljka, obložena plastikom
Neto
584,- kn
Uređaj za skupljanje otpada
hvataljka, obložena plastikom
Neto
od 568,- kn
Uređaj za skupljanje otpada
hvataljka s čeličnim vrhovima
Neto
od 584,- kn
Pronađeno je 4 proizvoda
Hvataljke za otpad i uređaji za skupljanje za čistu okolinu
Hvataljke za otpad i uređaji za skupljanje važan su alat za naše »anđele u zelenom«. Brinu se za čistu okolinu, za lijepe zelene površine u središtu grada te za uređena dvorišta ispred javnih ustanova i poduzeća. Uređaji za skupljanje i hvataljke za otpad potrebni su za higijensko uklanjanje otpada i pri tome predstavljaju idealnu pomoć. Ostaci smeća koji leže uokolo skupljaju se s tla na siguran način, a radnici se ne moraju saginjati te također ne dolaze u izravan kontakt s otpadom. Uređaji za skupljanje na taj način doprinose poboljšanju kvalitete rada. Hvataljke za otpad štite leđa i stoga rasterećuju osoblje kod učestale primjene. Čistoća na tvorničkom području može se omogućiti uz uštedu vremena, a zaposlenici će moći obavljati druge poslove. Možete pojedinačno odabrati između uređaja za rad s krakom za skupljanje i uređaja za izravno nabadanje. Hvataljke za skupljanje raspoložive su s plastičnim ili metalnim hvataljkama. Čak se i tvrdokorni ostaci otpada i smeća mogu sastrugati i skupiti pomoću odgovarajućih čeličnih vrhova. Pomoću metalnog koplja brzo se uklanjanju smeće i otpad, posebno s travnatih površina. Dužina uređaja za skupljanje pritom posjeduje mogućnost individualne prilagodbe. Hvataljke za otpad manje od 500 mm idealne su primjerice za pražnjenje kanti za smeće i kanti za skupljanje papira.

Odaberite uređaje za skupljanje koji odgovaraju spremniku za otpatke
Ako se za dotičnu hvataljku za otpad odaberu odgovarajuće količine smeća, radni postupci bit će još uspješniji. Pomične kante za smeće na kotačima različitih dimenzija ili spremnici za odvajanje sirovina pri tome predstavljaju dobru mogućnost. Na taj se način već kod skupljanja može provesti odvajanje smeća. Ako se otpad duže vrijeme mora međuskladištiti, kontejneri za smeće s mogućnošću zatvaranja predstavljaju dodatnu opcija. Važno je uvažiti sljedeće: spremnik za otpad trebao bi se odabrati u odgovarajućoj izvedbi i po pitanju visine za punjenje. Otvor koji se nalazi previsoko može pri tome predstavljati prepreku, baš kao i sadržaj koji se nalazi prenisko. U našoj internetskoj trgovini možete pronaći optimalnu opremu za jednu i drugu opciju, kante za smeće ili vreće za otpad te za kvalitetno obrađene hvataljke za otpad i uređaje za skupljanje. Informirajte se u našoj online trgovini o cjelokupnom asortimanu.
Usporedba proizvoda