Planiranje i realizacija prostora. Uz uslugu projektiranja tvrtke KAISER+KRAFT.

Projekti: mi ih činimo mogućima

Nova hala. Modularni uredi u hali. Inteligentni elementi za odvajanje prostorija. Ili izrada po mjeri za skladište? Montaža, planiranje, instalacija. Ili bilo koji drugi zadatak … to ćemo preuzeti mi.

Želite li se kladiti da naš tim može izmamiti osmijeh i na Vaše lice? Naši majstori ne padaju s neba, nego čvrsto stoje na Vašoj prostirci kako bi precizno ostvarili sve što Vam lebdi pred očima. Znači, idemo na posao: ideja je Vaša – oprema naša.

Ovako mi pristupamo projektima.

Priprema

1. Priprema

U osobnom razgovoru najprije bilježimo sve Vaše zahtjeve: veličinu i opremu prostora, ergonomske aspekte i sve drugo što je Vama važno.

Planiranje i organizacija

2. Planiranje i organizacija

Vaše ćemo zahtjeve pretočiti u plan i sve ćemo organizirati da ga realiziramo. Kako biste dobili točnu sliku svojih prostorija, radimo s aplikacijom pCon.planner. Prostorije Vam na taj način možemo vizualizirati u 2D i 3D, možemo ih fiktivno izraditi, opremiti i prilagoditi.

Realizacija i dovršetak

3. Realizacija i dovršetak

Pobrinut ćemo se da sve dođe na svoje mjesto. Koordiniramo pružatelje usluga, isporuku i montažu. A po završetku montaže zajedno s Vama obavljamo završnu provjeru.

Provjera i održavanje

4. Provjera i održavanje

Nije važno radi li se o opremi poput regala. Ili o uređajima poput podiznih kolica. Mi brinemo o tome da sve ostane funkcionalno i sigurno. Naša služba za korisnike provjerava, popravlja i održava. Vrlo rado i proizvode koje niste kupili kod nas.

To ćemo preuzeti mi.

Dobit ćete sve što imamo: dugogodišnje iskustvo, osobno i srdačno savjetovanje te stav da prihvaćamo i rješavamo i složene situacije. A ako to želite, rado ćemo preuzeti i realizaciju projekta − od zahtjeva preko planiranja, organizacije i pribavljanja dozvola pa sve do isporuke robe, dovršetka i završne provjere. Tako iz ideja nastaju projekti. A ponekad i budućnost.

Izazovite nas. Obratite nam se telefonom na 0800 - 68 00 ili e-poštom: cad@kaiserkraft.hr

Osobno

Osobno

Jedna osoba za kontakt vodi brigu o svim Vašim zahtjevima.

Iskusno

Iskusno

Naši voditelji projekata imaju dugogodišnje iskustvo.

Svestrano

Svestrano

Mi realiziramo projekte u najrazličitijim branšama.

WILO – tvornica u tvornici, Dortmund, Sjeverna Rajna i Vestfalija, Njemačka

Tijekom planiranja i realizacije projekta trebalo je uzeti u obzir i koordinirati mnogo čimbenika. Počevši od pojedinačnih proizvoda čiju je dostupnost i vrijeme isporuke trebalo uskladiti s važnim projektnim fazama. Pa sve do zahtjeva da prostorni koncept omogućava maksimalnu fleksibilnost, a da istovremeno ispunjava najviše zahtjeve kvalitete, održivosti i zvučne izolacije.

Važni čimbenici uspjeha bili su planiranje i potpora. Uspjelo se osigurati poštovanje vremenskog plana, pa su čak i nepredviđene željene izmjene klijenta odmah uspješno prilagođene.

Projekti i reference wt$

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Njemačka

Znate li što je pomični stol? U ovom slučaju radi se o uspješnom industrijsko-umjetničkom spoju podiznih kolica sa škarastim postoljem tvrtke KAISER+KRAFT i ideje arhitektice interijera Ivonne Krehl. Prizemlje 300 godina stare, zaštićene zgrade Dekanata u Ludwigsburgu iznova je osmišljeno kao mjesto susreta – u sredini stoji pomični stol koji Vas poziva da ostanete. Saznajte sada što se sve može izvući iz podiznih kolica sa škarastim postoljem.

Projekti i reference pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg, Njemačka

Jeste li znali da se i prostorije mogu smješkati? Takav se bar dojam stječe kad uđete u područje prijma tvrtke Trumpf. Zajedno smo to mjesto preuredili za novu poslovnu svakodnevnicu kako djelatnici, klijenti i poslovni partneri ovdje ne bi osjetili samo srdačnu nego i sigurnu dobrodošlicu.

Projekti i reference pha

Mercedes-Benz, Jesipovo, Solnečnogorsk, Rusija

Nova tvornica u Rusiji, 40 kilometara sjeverozapadno od glavnog grada Moskve na površini od 85 hektara: dobro došli u Mercedes-Benz Manufacturing.

Projekti i reference pha

ZOTT, Mertingen, Bavarska, Njemačka

Crni hodnici, higijenski traktovi i prioritetna kontrola protoka? Dobro došli u svijet proizvođača prehrambenih proizvoda, u kojemu su na snazi strogi higijenski propisi i promišljeni prostorni koncepti. Za novo je proizvodno postrojenje velike mljekare Zott tvrtka KAISER+KRAFT između ostaloga preuzela zadatak uređivanja društvenih prostorija.

Projekti i reference pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein, Njemačka

Ovakvi projekti u KAISER+KRAFT ne dolaze svaki dan: nekoliko stotina kutija i spremnika za slaganje, uz to regali u posebnoj izvedbi za specijalno opremanje skladišta. Još je neobičnije mjesto: otok na pučini – Helgoland.

Projekti i reference pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland, Njemačka

Tvrtka Egon Grosshaus GmbH & Co. KG za osiguranje kvalitete uz ispitni laboratorij jednu je halu pretvorila u uredske površine – bez promjene strukture same građevine.

Planiranje i realizaciju preuzela je tvrtka KAISER+KRAFT Njemačka.

Projekti i reference pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Bavarska, Njemačka

Vishay Electronic svoj je logistički centar za elektroničke komponente koji surađuje s cijelim svijetom koncentrirao na jednom mjestu u Njemačkoj, u gradiću Selbu, a u planiranju i unutarnjem opremanju u potpunosti se oslonio na savjetovanje i proizvode tvrtke KAISER+KRAFT Njemačka. U novoizgrađenoj zgradi od 2150 kvadratnih metara za skladište organizirano je odgovarajuće unutarnje uređenje.

Projekti i reference wt$

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen, Njemačka

Nova lokacija, novi uredi: u jesen 2014. ponuđač usluga na području tekstila CWS-boco iz Wiesbaden-Nordenstadta uselio je u novo sjedište. Otada odjel prodaje može uživati u ukupno 1800 m² moderno i ergonomski uređenih radnih mjesta i prostora za boravak – sve je to koordinirano, planirano i uređeno uz podršku tvrtke KAISER+KRAFT Njemačka.

Projekti i reference pha
Projekti i reference mg$

Mi omogućujemo nemoguće

Tvornica u tvornici. Stol kao umjetničko djelo s podiznim kolicima sa škarastim postoljem. Ili prostorije s osmijehom. Već se sada radujemo što ćemo za Vas nemoguće učiniti mogućim.