O nama

Projekti i reference

KAISER+KRAFT klijentima osigurava da dobiju sve za svoju tvrtku. Zadaci prodajnih ureda već odavno nisu samo isključivo prodaja proizvoda već uključuju i planiranje i savjetovanje. Radujemo se što na sljedećim stranicama možemo predstaviti izbor završenih projekata našeg poduzeća koje djeluje u cijeloj Europi, a pomoću kojeg Vam želimo približiti opseg i način rada u cjelovitoj brizi o projektnom nalogu.

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Znate li što je pomični stol? U ovom slučaju radi se o uspješnom industrijsko-umjetničkom spoju podiznih kolica sa škarastim postoljem tvrtke KAISER+KRAFT i ideje arhitektice interijera Ivonne Krehl. Prizemlje 300 godina stare, zaštićene zgrade Dekanata u Ludwigsburgu iznova je osmišljeno kao mjesto susreta – u sredini stoji pomični stol koji Vas poziva da ostanete. Saznajte sada što se sve može izvući iz podiznih kolica sa škarastim postoljem.

Projekti i reference pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Jeste li znali da se i prostorije mogu smješkati? Takav se bar dojam stječe kad uđete u područje prijma tvrtke Trumpf. Zajedno smo to mjesto preuredili za novu poslovnu svakodnevnicu kako djelatnici, klijenti i poslovni partneri ovdje ne bi osjetili samo srdačnu nego i sigurnu dobrodošlicu.

Projekti i reference pha

Mercedes-Benz, Jesipovo, Solnečnogorsky

Nova tvornica u Rusiji, 40 kilometara sjeverozapadno od glavnog grada Moskve na površini od 85 hektara: Dobro došli u Mercedes-Benz Manufacturing.

Projekti i reference pha

ZOTT, Mertingen, Bavarska

Crni hodnici, higijenski traktovi i prioritetna kontrola protoka? Dobro došli u svijet proizvođača prehrambenih proizvoda, u kojemu su na snazi strogi higijenski propisi i promišljeni prostorni koncepti. Za novo je proizvodno postrojenje velike mljekare Zott tvrtka KAISER+KRAFT između ostaloga preuzela zadatak uređivanja društvenih prostorija.

Projekti i reference pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Ovakvi projekti u KAISER+KRAFT ne dolaze svaki dan: nekoliko stotina kutija i spremnika za slaganje, uz to regali u posebnoj izvedbi za specijalno opremanje skladišta. Još je neobičnije mjesto: otok na pučini – Helgoland.

Projekti i reference pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

Tvrtka Egon Grosshaus GmbH & Co. KG za osiguranje kvalitete uz ispitni laboratorij jednu je halu pretvorila u uredske površine – bez promjene strukture same građevine.

Planiranje i realizaciju preuzela je tvrtka KAISER+KRAFT Deutschland.

Projekti i reference pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Bavarska

Vishay Electronic svoj je logistički centar za elektroničke komponente koji surađuje s cijelim svijetom koncentrirao na jednom mjestu u Njemačkoj, u gradiću Selbu, a u planiranju i unutarnjem opremanju u potpunosti se oslonio na savjetovanje i proizvode tvrtke KAISER+KRAFT Deutschland. U novoizgrađenoj zgradi od 2150 kvadratnih metara za skladište organizirano je odgovarajuće unutarnje uređenje.

Projekti i reference wt$

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Sjeverna Rajna-Vestfalija

Ralf Müller pruža kokošima mobilni dom, a mi isporučujemo odgovarajuća podvozja. Suradnja s tvrtkom KAISER+KRAFT Njemačka traje već od 2013. godine. S našim je podvozjima do sada izgrađeno više od 100 kokošinjaca.

Projekti i reference pha

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Nova lokacija, novi uredi: u jesen 2014. ponuđač usluga na području tekstila CWS-boco iz Wiesbaden-Nordenstadta uselio je u novo sjedište. Otada odjel prodaje može uživati u ukupno 1800 m² moderno i ergonomski uređenih radnih mjesta i prostora za boravak – sve je to koordinirano, planirano i uređeno uz podršku tvrtke KAISER+KRAFT Deutschland.

Projekti i reference pha