0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Količina potiskivanja
Tlak
 

Visokotlačni čistači

Visokim tlakom protiv onečišćenja! Visokotlačni čistači pronalaze i najmanje komadiće prljavštine: bez obzira nalazi li se na podu, u kutovima ili pukotinama, na strojevima ili komponentama. Zahvaljujući specijalnim mlaznicama uklonit ćete sva moguća onečišćenja.
Pronađeno je 9 proizvoda
| | |
Pronađeno je 9 proizvoda
Visokotlačni čistači
Visokotlačni čistači jednostavno su snažni. U području profesionalnih uređaja za čišćenje pronaći ćete cijeli niz vrlo snažnih proizvoda. Visokotlačni čistači u brojnim područjima tvrtke načelno služe kao uređaji za čišćenje podova. Međutim, područja primjene ipak su ponešto svestranija, a pojedini se uređaji pomoću različitih svojstava mogu precizno prilagoditi svim Vašim potrebama. Tlak vode predstavlja odlučujući čimbenik za dovoljnu snagu čišćenja. Pri tome razlikujemo među visokotlačnim čistačima za povremenu te za profesionalnu primjenu. Tvrtka Kärcher stvorila je idealan uređaj za povremene radove čišćenja u različitim područjima: visokotlačni čistač s mogućnošću namještanja. Na taj ćete način izbjeći oštećenja na osjetljivim površinama. Priključci za standardna vrtna crijeva omogućuju fleksibilnu primjenu visokotlačnog čistača na gotovo svakom mjestu. Za redovite su radove čišćenja u profesionalnom području dostupni visokotlačni čistači s tlačnom snagom do 200 bara. Ovi profesionalni uređaji omogućuju jednostavno čišćenje svih strojeva, komponenti, radnih površina i podova. Sustavi glodala za čišćenje većih prljavština uklonit će i tvrdokorna onečišćenja u industrijskom području. Visokotlačni čistači s vrućom vodom dodatno zagrijavaju vodu pomoću dizelskog plamenika te raspolažu velikim spremnikom za sredstva za čišćenje. Ovi visokotlačni čistači često se koriste i u području pranja teretnih vozila. Dodatna su svojstva opreme uređaja, da spomenemo samo neka od njih, posebne mlaznice s mogućnošću namještanja kuta rada te sustavi protiv izvrtanja.

Ergonomičan rad bez umaranja sa sustavom Easy-Press
Velika prednost profesionalnih uređaja za čišćenje svakako je činjenica što su opremljeni sustavom Easy Press. Posebni pištolji ublažavaju nastanak umora tijekom dužeg korištenja i omogućuju ergonomičan rad bez suviše napora. Uređaji za čišćenje k tomu omogućuju i čitav niz drugih korisnih mogućnosti za namještanje koje variraju ovisno o modelu. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi Vam, u suradnji s brojnim dobavljačima, profesionalne uređaje za čišćenje najviše kvalitete za Vaše poduzeće.
Usporedba proizvoda