0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Primjena
 

Letve s utičnicama

Kad se u uredu ili proizvodnji zaprime nova radna pomagala, odmah ih počnemo tražiti: naravno, letve s utičnicama! Samo dobro da kod nas ne trebate dugo tražiti: nudimo Vam letve s utičnicama za računalo, svjetiljke, ventilatore, uređaje za plastificiranje i svu drugu opremu koja mora biti priključena na strujnu mrežu.
Pronađeno je 4 proizvoda
| | |
Letva za utičnice, 6-struka
VxŠxD 65 x 400 x 45 mm
Neto
849,- kn
Letva s utičnicama
6-struko, aluminijsko kućište
Neto
od 987,- kn
Novo
Dvostruka utičnica
za letvu s utičnicama
Neto
369,50 kn
Novo
Neto
874,- kn
Pronađeno je 4 proizvoda
Letve s utičnicama osiguravaju struju za sve
Na internetu također možete dobiti letve s utičnicama za dobru primjenu u uredu. Kako bi svatko imao dovoljno energije za uređaje kojima radi, višestruke su utičnice neizostavne. Uz letve s utičnicama i mogućnošću isključivanja također se može učinkovito smanjiti potrošnja struje. Korištenjem višestruke utičnice sa sklopkom moguće je jednim zahvatom u potpunosti odspojiti sve uređaje sa strujne mreže, zbog čega utikače ne morate pojedinačno izvlačiti iz utičnice. Ali potreban je oprez prilikom takozvanog kaskadiranja, tj. spajanju više letvi s utičnicama jednu za drugom. Gornja ograničenja osigurača i zidnih utičnica svakako uvijek treba poštivati.

Profesionalci za IT opremu
Prenapon je jedna od najvećih opasnosti za kvalitetne električne uređaje. Upravo kompleksni sustavi kao što je IT oprema vrlo osjetljivo reagiraju na vršne napone. Samo jedan udar groma u strujni vod može nepovratno oštetiti hardver. Preventiva je jednostavna zahvaljujući uporabi letvi s utičnicama i zaštitom od prenapona – i spremni ste na sljedeće nevrijeme. Promišljene mogućnosti pričvršćivanja letvi s utičnicama iz naše online ponude olakšavaju praktičnu i fleksibilnu montažu i uporabu na jednostavno dostupnim visinama.
Usporedba proizvoda