0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dubina
Kategorija
Širina
Širina reza
Visina
Za promjer role
Za težinu role
 

Stolovi za pakiranje

Na stol za pakiranje, tri, četiri, kreni: stavite karton. Sklopite. Zalijepite. Okrenite. Umetnite foliju sa zračnim jastucima. Uložite robu. Ponovno folija. Priložite dostavnicu. Sklopite. Zalijepite. Stavite etiketu s adresom. Paket na kolica. Gotovo. Idemo dalje. Na našim stolovima za pakiranje sve to možete napraviti lijevom rukom.
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
Stol za pakiranje STARTER
s policom za odlaganje
Neto
4.950,- kn
Stol za pakiranje STARTER
s policom za odlaganje i uređajem za rezanje
Neto
7.600,- kn
Neto
od 3.250,- kn
Neto
3.250,- kn
Stalak za rezanje
VxD 1250 x 800 mm
Neto
od 4.590,- kn
Dvostruki stalak za rezanje
VxD 1550 x 800 mm, mogućnost namještanja visine izlaza
Neto
od 8.700,- kn
Neto
od 2.490,- kn
Neto
od 5.800,- kn
Neto
od 5.200,- kn
Neto
4.450,- kn
Stol za pakiranje PROFI LINE
kompletna postaja za pakiranje s čeličnom ladicom
Neto
9.200,- kn
Stol za pakiranje PROFI LINE
kompletna postaja za pakiranje sa skladišnom policom za kartonažu
Neto
9.200,- kn
Neto
9.900,- kn
TRESTON - Naprava za rezanje
za stol za pakiranje 1800 x 900 mm
Neto
5.100,- kn
Uređaj za izradu steznih folija
za steznu foliju u roli
Neto
13.500,- kn
Pronađeno je 16 proizvoda
Stolovi za pakiranje za besprijekorno slanje
Stolovi za pakiranje u svakoj će kataloškoj prodaji pronaći svoju središnju te u skladu s time i najvažniju svrhu uporabe. Brzina je od apsolutnog prioriteta za razvoj dobrog poslovanja u prodaji. Dobri stolovi za pakiranje pomoći će Vašim zaposlenicima pri brzom i učinkovitom radu. Dodatne značajke poput namještanja visine, uređaja za rezanje ili svjetala osiguravaju posebno dobre i ergonomične radne uvjete koji će dodatno poticati brzo pakiranje. Nije svaki stol za pakiranje jednak, zbog čega biste kod ovoga proizvoda svakako trebali obratiti pozornost na njegova svojstva. Kod slanja pisama te malih i velikih paketa potrebno je na raspolaganju imati dovoljnu količinu radne površine kako bi se omogućilo strukturirano pakiranje bez poteškoća. Na prikladnim stolovima za pakiranje pronaći ćete dovoljno mjesta za sortiranje, pakiranje i frankiranje. Prostor je važan čimbenik za sustavan i brz rad posebno pri velikim predmetima ili velikim količinama koje je potrebno učiniti spremnima za slanje. Brojni stolovi za pakiranje imaju dodatne površine za odlaganje koje nude prostor za registratore, omotnice, pečate i drugi materijal. Time se može uštedjeti znatna količina vremena jer se sve potrepštine mogu pohraniti nadohvat ruke.

Stolovi za pakiranje visoke kvalitete
Osnovni element stolova za pakiranje koji se sastoje od stabilne čelične konstrukcije s praškastim lakiranjem i radne ploče presvučene plastikom svakako je sustav s mogućnošću proširenja i fleksibilne primjene. Stoga se za svaku potrebu može stvoriti odgovarajuća kombinacija. Za stolove za pakiranje u našoj internetskoj trgovini pronaći ćete elemente za proširenje poput različitih površina za odlaganje u obliku regala. Oni su opremljeni policama i čeličnim obručima s mogućnošću djelomičnog namještanja visine, pomoću kojih se omotnice, registratori i kartonske kutije mogu vodoravno skladištiti. Police za odlaganje stolova za pakiranje stabilno su konstruirane kako bi mogle izdržati i veće težine. Dodatne donje ladice nude još više prostora za pohranu. Na taj se način sigurno mogu odložiti poštanske marke, pečati, olovke i drugi mali predmeti. Za stolove za pakiranje postoje i integrirani uređaji za rezanje s varijabilnom širinom rezanja do 1000 mm kao praktična nadopuna. Dogradni stalak za rezanje može se jednostavno vijčano pričvrstiti na rub ploče stola. Stolovi za pakiranje s metalnim stražnjim stijenkama, površinama za odlaganje obrazaca, pomičnim pokretnim kontejnerima, policama za tipkovnicu i drugom dodatnom opremom upotpunjuju naš asortiman.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda