Marka
Vrsta proizvoda
Boja

Vješalice za odjeću

Nisu sve vješalice iste: postoje drvene, plastične ili metalne. Služe vješanju odjeće, kaputa, sakoa, hlača, košulja ili modnih dodataka. Dostupne su u crnoj, bijeloj i crvenoj boji, u modernoj ili klasičnoj izvedbi… No jedno je sigurno: vješalice ostavljaju dojam i stoga je važno dobro promisliti prije no što se odlučite.

U kategoriji Vješalice za odjeću nudimo Vam proizvode sljedećih marki: CP, EUROKRAFTpro.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 18
Prikaz:
Vješalice za odjeću ostavljaju dobar dojam
Već i vješalice za odjeću na garderobi mogu djelovati poput posjetnice u poduzeću jer se već u području prijma tvrtke, kancelarije ili liječničke ordinacije može dočekati kupca, mandanta ili pacijenta s određenom razinom udobnosti. Poslovni partneri mogu stvoriti pozitivan prvi dojam kada će u ruci držati vješalicu. Ovaj bi prvi dojam kod kasnijih pregovora mogao biti odlučujući čimbenik koji je prijeko potreban za svaki oblik poslovanja. Vješalice za odjeću i ormarići s bravom nisu praktični samo za poslovne partnere već i za djelatnike koji svoju odjeću moraju pospremiti tijekom radnog vremena. Tvrtka KAISER+KRAFT u tu svrhu nudi stilska i funkcionalna kompletna rješenja. Tijekom oblikovanja garderoba za svaku su prostoriju dostupne prikladne alternative. Dodatna oprema za garderobe kojom se ostvaruje ušteda prostora pobrinut će se za ekonomičnu pohranu svakog odjevnog predmeta i na najmanjem prostoru. Vješalice za odjeću svoje će mjesto primjerice pronaći na provjerenim zidnim sustavima. Ako se ne može pronaći gotovo nikakav prostor za garderobe s vješalicama za odjeću, garderobne su letve svakako svrsishodna alternativa. Bez obzira na to je li riječ o garderobnim klupama, stalcima za kišobrane, vješalicama za odjeću ili dodatnoj opremi – asortiman tvrtke KAISER+KRAFT sadrži optimalno međusobno usklađene proizvode koji nisu samo praktični već se također mogu skladno uklopiti u postojeće uređenje prostorija tvrtke.

Stilske vješalice za odjeću
Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete vješalice za odjeću koje su optimalno usklađene sa suvremenim načelima dizajna te na taj način predstavljaju poprilično elegantnu skupinu proizvoda. Za čuvanje odjeće u velikom stilu, primjerice u školama, kazalištima ili na svečanim događanjima, u ponudi se nalaze kvalitetne i dugovječne plastične vješalice za odjeću u pakiranju od deset komada, dok su za manja poduzeća i urede primjerice dostupne vješalice za odjeću od nehrđajućeg čelika u manjim količinama. Dodatna oprema za garderobe i vješalice za odjeću pri tome se među elegantnim ili suvremenim dizajnerskim proizvodima mogu odabrati u skladu sa stilom tvrtke ili svrhom korištenja. Otmjeni dizajn naposljetku bi se trebao protezati kroz sve prostorije Vašeg poduzeća. A o tome koja će vješalica naposljetku završiti u košarici odlučit će i njihova potrebna količina. U online trgovini stoga ćete pronaći vješalice za odjeću u malim i velikim jedinicama pakiranja, ovisno o Vašim potrebama.