Pregradne stijenke

Kako se može na najbolji način iskoristiti postojeći prostor? Uporabom pregradnih stijenki! Pogodne su za podjelu ormara i garderoba, velikih regala, košara i ladica. Pregradne stijenke omogućuju optimalnu iskorištenost prostora u svim skladišnim područjima.

U kategoriji Pregradne stijenke nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, LISTA, ZARGES, BISLEY, SCHULTE, C+P, mauser, CEMO, HelgeNyberg, hofe, Kongamek, KRAUSE, STEMO, Treston, Wolf.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (105)
  • Održivo (1)
Relevantno
Količina proizvoda: 106
Razdvojni dijelovi, razdvojne stijenke
Funkcionalni razdvojni dijelovi i razdvojne stijenke nalaze se u ponudi naše internetske trgovine. Oni služe za svrsishodno iskorištavanje postojećih prostora. Stručna, pregledna podjela mjerodavna je za optimalno iskorištavanje prostora kod velikog broja predmeta koje je potrebno skladištiti. A ovdje nastupaju razdvojne stijenke i razdvojni dijelovi. U ovoj skupini proizvoda postoji velik izbor praktične dodatne opreme. Razdvojne stijenke u svakom skladišnom području omogućuju optimalno iskorištavanje prostora. Razdjelnici za otvorene skladišne kutije dobro su rješenje kod skladištenja i čuvanja malih ili masovnih dijelova. Ove razdvojne stijenke omogućuju čuvanje brojnih stvari u malim količinama u otvorenoj skladišnoj kutiji. Time se ograničava broj kutija te ostvaruje ušteda prostora. Razdvojni nastavci i razdjelnici pronaći će svoju svrhu primjene i u drugim malim kutijama i kovčezima za pohranjivanje. Za svaku kutiju postoji odgovarajuće rješenje. Razdjelnici za police regala olakšavaju pregledno skladištenje u području sustava regala. Ondje se koriste razdjelnici polica i razdvojni limovi. Jednostavna montaža i različite visine omogućuju korištenje u skladu s individualnim potrebama. Za mrežaste kontejnere i palete također postoje mogućnosti razdjele. Mrežasti kontejneri razdjeljuju se razdvojnim stijenkama od čeličnih rešetki, dok se za palete kao stručno rješenje nude drveni utični okviri.

Promišljena rješenja za ured
I u administrativnom će području razdvojni dijelovi i stijenke svrsishodno uštedjeti prostor te očuvati preglednost. Korisna dodatna oprema za opremanje ureda primjerice su razdvojni dijelovi za podjelu ladica, za ladičare za pisaći stol ili ormare s elementima za vješanje registratora. Manje razdvojne stijenke za uredske regale upotpunjuju ovo područje. U tome je slučaju montažu moguće provesti jednostavnim utičnim spajanjem. Dakako, u svim ovim područjima primjene uvijek se može odabrati među posebnim dimenzijama i oblicima radi stvaranja optimalnog rješenja za sve potrebe. Dodatna oprema u području razdvojnih stijenki i dijelova zaista je svestrana. Tako ćete kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći odgovarajuće proizvode za Vaše poduzeće.