Ladice

Ne morate sve strpati u istu ladicu! Nudimo Vam ladice s raznim izvedbama i raznim nosivostima, kojima možete dopuniti svoju postojeću opremu. Bilo bi zaista neobično da ne pronađete odgovarajući primjerak za Vaše potrebe.

U kategoriji Ladice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, LISTA, EUROKRAFTbasic, ANKE, Knürr, Pavoy, C+P, RAU, Treston.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
50
50
1050
1050
-
Relevantno
Količina proizvoda: 47
Ladice
Ovdje ćete pronaći ladice za pisaće stolove i druge radne stolove. Nije uvijek jednostavno pronaći odgovarajuću zamjenu za ladice. Uredski ormari i industrijski ormari često su izrađeni u skladu s izrazito svestranim dimenzijama i sustavima ladica, a iz toga je razloga teško dobiti dodatnu opremu u odgovarajućoj veličini. Naša internetska trgovina nudi Vam ladice u različitim izvedbama. Bez obzira na to je li riječ o ladičarima iz administrativnog područja ili ladicama za ormare za teške terete: s trunkom osjećaja za precizno usklađivanje i radi potrebnog ujednačavanja dimenzija pronaći ćete sve što Vam je potrebno u našoj online ponudi. Naše su ladice iznimno varijabilne u pogledu visine i dubine, a k tomu su konstruirane i za različite stupnjeve opterećenja. One u tome slučaju mogu poslužiti i kao zamjena za probijene ladice koje je potrebno zamijeniti stabilnijim umetcima. U našoj internetskoj trgovini također ćete pronaći prikladne ladice za ormare za materijal i ormare s rolo vratima u uredu. U asortimanu su sadržani i potpuni blokovi ladica, zbog čega se odgovarajuće zamjenske ladice mogu odabrati za najrazličitije vrste ormara i pisaćih stolova. Sustav ormara može se i naknadno proširiti elementom za vješanje registratora na teleskopskim vodilicama. Kao nadopuna tome mogu se ugraditi ugradbene ladice sa zasebnim pokrovom.

Ladice: naručite ih danas online – i uskoro ćete pohranjivati u njima
Naše će ladice brzo dospjeti na Vašu adresu. Zahvaljujući usluzi brzog slanja kupci tvrtke KAISER+KRAFT mogu uživati u tome što će im njihove ladice i dodatna oprema nedugo nakon naručivanja biti na raspolaganju u poduzeću. Ova usluga pokazat će se kao iznimno olakšanje radnih procesa, posebno kada je u kratkom roku potrebno nabaviti zamjenske dijelove za osjetljive objekte unutar poduzeća.