Marka
Opseg isporuke
Vrsta proizvoda

Dodatna oprema ladica

Kad već nešto spremate u ladicu, onda to činite sustavno: nemojte gubiti vrijeme na traženje predmeta koje ste stavili u ladicu nego upotrijebite našu dodatnu opremu za organiziranje sadržaja u ladici. Tako ćete brzo i pregledno urediti i rasporediti sav sadržaj u ladici. Našim dodacima možete opremiti ili dopuniti svoj namještaj u radionici, skladištu ili uredu.

U kategoriji Dodatna oprema ladica nudimo Vam proizvode sljedećih marki: LISTA, ANKE, QUIPO, EUROKRAFTpro, RAU, CP, BISLEY, Safescan, ZARGES, EUROKRAFTbasic.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 219
Prikaz:
Dodatna oprema ladica
Dodatna oprema ladica najčešće se koristi za organizaciju sadržaja ladica. U svakoj su tvrtki dio standardnog namještaja ormari i ladice radi mogućnosti sortiranog skladištenja materijala, alata i registratora kojim se ostvaruje ušteda prostora. Itekako praktičnu dodatnu opremu za ormare s ladicama predstavljaju umetci za ladice koji brinu za sustavan red unutar ladica. Strukturiranom podjelom ladica ostvaruje se veća preglednost i štedi pregršt vremena jer ćete izbjeći stvaranje kaosa i nereda. Među našom dodatnom opremom ladica pronaći ćete odgovarajući proizvod za Vašu tvrtku. Uz umetke ladica postoje brojne varijante kutija za male dijelove koje se uvelike mogu razlikovati po dimenzijama dotičnih pretinaca. Brojni kompleti mogu se individualno sastaviti i na taj način nude odgovarajuću veličinu za različite sadržaje. Dodatna oprema ladica ima veliku prednost što različiti umetci za uobičajene visine i širine ladica optimalno odgovaraju te što se na taj način može iskoristiti cjelokupni prostor unutar ladice.

Individualna dodatna oprema za Vaše ladice
Naša online trgovina u svojem asortimanu nudi velik odabir u pogledu dodatne opreme ladica. Kutije za male dijelove, kutije za sortiranje, umetci korita i kompleti za podjelu ladica izrađeni od različitih materijala, varijabilni umetci s mogućnošću odabira za različite visine ladica nude gotovo neiscrpnu mogućnost biranja. Ovi su individualni elementi opreme pravi odabir posebice za laboratorij, radionicu i otpremu. Najčešći su materijali različite plastike koje je jednostavno za održavati. Neke od njih iznimno su robusne i otporne na udarce. Još jedno vrlo stabilno rješenje predstavljaju pocinčani razdvojni limovi koji se mogu koristiti za podjelu. Umetci za potrepštine s 9 pretinaca za olovke, flomastere za tekst, uredske spajalice i sličan mali materijal optimalna su nadopuna ladičarima za svakodnevni uredski rad.