Projekti i reference

Ruka ruku mije

Nova lokacija, novi uredi: ujesen 2014. ponuđač usluga na području tekstila CWS-boco iz Wiesbaden-Nordenstadta uselio je u novo sjedište. Otada odjel prodaje može uživati u ukupno 1.800 m² moderno i ergonomski uređenih radnih mjesta i prostora za boravak – sve je to koordinirano, planirano i uređeno uz podršku tvrtke kaiserkraft.

CWS-boco ler

U regionalnom sjedištu u Wiesbadenu tvrtka CWS-boco više je od 40 godina bila smještena u gradskoj četvrti Schierstein. Ali dosegli su ograničeni kapacitet tamošnje praonice od 15.000 oprane radne odjeće na dan – trebalo im je više mjesta!

Kako bi se mogli nastaviti širiti, odlučeno je o preseljenju na novu lokaciju u Nordenstadtu, gdje sada radi približno 200 djelatnika, a u prvom se stupnju u vrlo modernom pogonu za pranje pere do 20.000 komada tekstila na dan.

I Odjel prodaje preselio je na novu lokaciju. Ovdje je također u igri bio kaiserkraft jer su u planiranju i uređenju novih uredskih površina za prodaju ta dva poduzeća blisko surađivala. Kad je CWS-boco kupio novu lokaciju u Neussu, kaiserkraft već je bio pouzdani partner.

A kako iskoordinirati kompletno novo uređenje uredske površine veličine preko 1.800 m² s uredima, prostorijama za razgovor i kantinom? Uz opsežnu analizu, detaljno upravljanje projektom i mnogobrojne dogovore. Trebalo je urediti ukupno 49 uredskih radnih mjesta s fokusom na ergonomiju: sva su opremljena modernim pisaćim stolovima za stojeći i sjedeći rad s mogućnošću elektroničkog namještanja visine. K tomu su tu još bili i ormari, niske komode i sve drugo što inače spada u profesionalnu uredsku opremu.

CWS-boco ler
CWS-boco ler

Zahtjevna je bila i dostava: sav namještaj transportiran je mobilnim dizalom izvana kroz pojedine prozore na prostrane uredske katove – prava logistička majstorija.

Trud se isplatio – i to višestruko. Ne raduje se samo Michael Barbian, regionalni voditelj operacija u tvrtki CWS-boco Deutschland: »Zahvaljujući opsežnom savjetovanju tvrtke kaiserkraft, od prvog koraka pa do danas, sada imamo upravo onakve urede kakvi nam optimalno odgovaraju.« I brza realizacija projekta pokazuje dobru suradnju između klijenta, tvrtke kaiserkraft i dobavljača. Proteklo je nepunih devet mjeseci od početka u prosincu 2013. pa do montaže krajem kolovoza 2014. U ovom slučaju to miriše na rekord!

CWS-boco ler
CWS-boco ler
CWS-boco ler

Dozatori za sapun, prostirke za skupljanje prljavštine, stacionarna praonica, usluga ...

Tvrtka CWS-boco Deutschland sa sjedištem u Dreieichu ubraja se među vodeće ponuđače inovativnih higijenskih rješenja za praonice i usluga na području tekstila. Poduzeće u Njemačkoj zapošljava približno 3.500, a u svijetu 7.500 djelatnika. U inozemstvu je 2014. godine ostvarilo promet od 751 milijuna eura.

CWS-boco 261

Kontakt

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt. Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.