Klupe za sjedenje

Sjedite li udobno? Ili Vas već noge bole od silnog stajanja? Savjetujemo Vam: sjednite. U svojem programu nudimo udobne klupe za sjedenje – za popodnevni odmor, za razgovor sa suradnicima ili za punjenje baterija sunčevim zrakama. Za otvorene objekte i pješačke zone u našoj se ponudi također mogu pronaći pojedinačni komadi

Klupe za sjedenje – idemo na svjež zrak!Čim sunce malo jače zasja, svaki bi djelatnik želio stanku provesti na otvorenom. Tako i treba: svježi je zrak najbolji lijek za blokadu i razmišljanja, umor i nesposobnost uočavanja nedostataka. Umjesto da baterije pune neudobno upijajući sunčeve zrake tijekom stajanja, vaši će djelatnici od sada u stanci uživati na atraktivnim klupama za sjedenje, drvenim klupama ili klupama za park. Vidjet ćete: ovo se ulaganje itekako isplati.Neformalni čimbenik uspjehaVećina ideja i inovacija ne dolazi kad teoretičari i pragmatičari koncentrirano za pisaćim stolom mozgaju o problemu. One se javljaju pri neformalnom čavrljanju s kolegama ili kada za vrijeme ručka na lijepo uređenim vanjskim površinama pustite mozak na pašu.Što je Vašim djelatnicima ili sugovornicima udobnije, to bolje. Već i zbog toga pazimo da naše klupe za sjedenje ne budu samo funkcionalne, već i da svojim izgledom pozivaju da se udobno smjestite i sa svojim suradnicima popričate o svemu i svačemu. Bez obzira na to je li riječ o drvenoj klupi, klasičnoj klupi za park ili garnituri s klupama – odaberite model koji najbolje ide uz Vaše poduzeće.Čimbenik uspjeha lijepo uređenih vanjskih površina povećava se ovisno o tome o koliko detalja pri tome vodite računa. Usamljena klupa ispred golog zida može biti itekako omiljena. Ali ako u igru uvedete malo zelenila, postavite spremnike za otpad i pepeljare te možda još montirate i nadstrešnicu, ta će se klupa brzo pretvoriti u traženo okupljalište – i to neovisno o odjelima i hijerarhiji.Klupe za sjedenje tek su početakKada kažemo da kod tvrtke KAISER+KRAFT nudimo »Sve za vanjsko područje«, mi to i mislimo. A pri tome Vam nismo pripremili samo široku paletu proizvoda, nego ćemo Vas u svojim savjetnicima za kupnju rado posavjetovati i o posebnim temama.
Želite li znati i nešto više od toga, slobodno se osobno raspitajte. Ako ćemo za Vas imati priliku realizirati individualna rješenja, i za to ste kod nas na pravoj adresi.