Marka
Visina [mm]
90
90
1950
1950
-
Širina [mm]
200
200
1830
1830
-

Trezori

Sigurno u sefu! Nekada su se dragocjeni predmeti i novac najsigurnije spremali u madracima i čarapama. Danas pak dokumente, dragocjenosti i oružje zaključavamo u sefove − pri čemu rado koristimo brojne mogućnosti koje nam nude trezori. Sada barem znamo zašto Francuzi svoje ljubavne partnere tako rado nazivaju »mon trésor«!

U kategoriji Trezori nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Safescan, EUROKRAFTbasic, CP, DURABLE, QUIPO.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 75
Prikaz:

Trezori: kako neovlašten pristup ne bi bio mogućKamo li samo sa svim dokumentima važnim za poduzeće, čiji bi gubitak ili uništavanje bilo jednako katastrofi? Kamo li samo sa svim vrijednim predmetima koji mame na krađu? Naravno, u trezore iz ponude tvrtke KAISER+KRAFT. Mi nudimo različite stupnjeve sigurnosti i konstrukcijske varijante kako biste u svakom trenutku bili smireni i opušteni. Bez obzira na to što se dogodi.Koji bi se sigurnosni kriteriji trebali uvaži pri odabiru trezora?Brave i ključevi sami po sebi neće sigurno čuvati uistinu važne dokumente i vrijedne predmete. Tako prije svega razmišljaju osiguravajuća društva. Ona za određene predmete propisuju vrlo precizne sigurnosne kriterije koje trezori moraju ispunjavati.Dva su najvažnija aspekta zaštita od provale i protupožarna zaštita. Materijal te svi spojevi i brave moraju moći određeno vrijeme odolijevati određenim primjenama sile. U tu su svrhu na snazi određene jedinice otpora (RU), koje su točnije definirane u normi EU-a EN-1143-1.Upravo je kod takozvanih ormara za zaštitu podataka za čuvanje važnih nosača podataka odlučujuća visoka otpornost na požare i vodu za gašenje požara. U pogledu ovoga Vam, između ostaloga, pomaže norma EN 1047-1.Ovisno o sadržaju, odnosno svrsi primjene ormara za vrijedne predmete, ovi čimbenici imaju različito važne uloge pri odabiru. Za dokumente koje biste samo željeli zaštititi od neovlaštena pristupa zasigurno su dovoljni niži razredi. Isto se odnosi na ručnu blagajnu koja služi isključivo za čuvanje i vođenje računa o blagajni za kavu.Za Vas smo sastavili dva savjetnika u kojima možete pronaći sve važne informacije u vezi s ovim važnim kriterijima za odabir. Jednostavno pogledajte Osnove ispravnog odabira trezora ili bacite pogled u Savjetnik za kupnju Trezori.Koje trezore mogu upotrebljavati za koje vrijedne predmete?Ako je riječ o osobnim vrijednim predmetima, ugradbeni trezori za namještaj ili odgovarajući kompaktni čelični sigurnosni ormari svakako su najbolji odabir. I u pogledu njih imate mogućnost provedbe visokih sigurnosnih zahtjeva.Najveća je prednost ovih proizvoda ta što se idealno mogu integrirati u postojeći uredski namještaj – a stoga i sakriti. K tomu možete velik dio naših proizvoda pričvrstiti u namještaj ili na zidove u svrhu povećanja sigurnosti.Kada smo već kod pričvršćivanja: pričvršćivanje trezora također je važan čimbenik u slučaju nastanka štete za osiguravajuća društva! Ako imate nedoumice, upitajte nas.


Kako biste došli do pravog odabira, trebali biste si prethodno postaviti još nekoliko pitanja:  • Što i u kojem opsegu (s kojim volumenom) trebam čuvati u trezoru?

  • Nakon kontaktiranja osiguravajućeg društva: koji su sigurnosni stupnjevi prikladni, a koji su obvezno potrebni?

  • Jesu li ključevi ili elektroničke brave bolji odabir za mene?

  • Gdje ću i kako najbolje smjestiti trezor u uredu?


Ako je zaštita podataka važna tema za Vas – primjerice u liječničkoj ordinaciji – kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete, dakako, i ormare s elementima za vješanje registratora s mogućnošću zaključavanja te slične proizvode.Što ću učiniti sa starim, dotrajalim trezorom?Važna je karakteristika sigurnih trezora njihova težina. To će predstavljati izazov najčešće kada svoj dotrajali model želite zamijeniti novijom verzijom. Svakako je smisleno u tu se svrhu koristiti KAISER+KRAFT uslugom trezora. Sve što trebate znati u vezi s ovom uslugom rado ćemo Vam uvijek objasniti osobno.