Marka
Širina [mm]
1200
1200
2000
2000
-
Dubina [mm]
800
800
1000
1000
-

Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine

Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine nude Vam rješenje upravo za ono što puno ljudi ne voli u svakodnevnom životu. Stalno ustajanje i sjedanje. Iako to mnogima od nas ide pošteno na živce, u našem je slučaju čak i zdravo: otkrijte sada koliko će Vam naizmjenično stajanje i sjedenje pogodovati. Više informacija o prednostima pisaćih stolova s mogućnošću električnog namještanja visine i modelima iz serije UPLINER saznat ćete ovdje.

U kategoriji Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 57
Prikaz:

Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine unose dinamiku u radni dan!Tko želi raditi inteligentno, nabavit će si pisaći stol za stajanje. Liječnici medicine rada preporučuju da se tijekom radnog dana u uredu neprestano izmjenjuje sjedeći i stojeći položaj. To neće samo potaknuti krvotok, već će spriječiti pojavu tipičnih tegoba uzrokovanih predugačkim sjedenjem. Tko želi raditi inteligentno, uložit će u pisaće stolove s mogućnošću namještanja visine. Naime, oni će ergonomiju učiniti vrlo jednostavnom.Koje prednosti za zdravlje nude pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine?Pisaći stol s mogućnošću električnog namještanja visine UPLINER 2.0 izvrsno pokazuje kako se u suvremenom poduzeću može provesti ergonomija:  • Individualne visine savršeno prilagođavaju radno mjesto djelatniku – upravo u kombinaciji s uredskim stolicama koje također posjeduju mogućnost namještanja.

  • Memorijska funkcija pamti optimalan položaj za sjedenje i stajanje – i također olakšava prilagodbu ako više djelatnika dijeli jedan pisaći stol.

  • Prilagodba će trajati samo nekoliko sekundi i neće iziskivati nikakav napor zahvaljujući mogućnosti namještanja pritiskom na gumb.


Budući da je s pomoću serije UPLINER vrlo jednostavno poboljšati radno mjesto, Vaši će se djelatnici također redovito koristiti ovim stolom za stajanje/sjedenje. A to, zauzvrat, ima goleme prednosti za zdravlje:  • Ako su stol i stolica optimalno orijentirani, idealan položaj sjedenja s nogama i rukama pod kutom od 90 stupnjeva rasteretit će kralježnicu

  • Jednostavna promjena položaja potiče cirkulaciju i tako jača krvotok

  • Pisanje e-poruka i prezentacija u stojećem položaju potiče koncentraciju na važne aspekte i samostalno potiče kretanje tijela


Ergonomija zahvaljujući pisaćim stolovima s mogućnošću namještanja visine kod tvrtke KAISER+KRAFT – isplati se!Ako s našim asortimanom UPLINER 2.0 i drugim proizvodima za opremanje radnog mjesta ulažete u ergonomiju, to će Vam se srednjoročno i dugoročno gledano itekako isplatiti: smanjit će se broj dana provedenih na bolovanju, porast će koncentracija, poboljšat će se radni proces, a izmjena djelatnika više neće predstavljati nikakav problem. Ili, ukratko rečeno: ergonomično radno mjesto radi uspješnije – za svakoga.Stoga se itekako isplati još preciznije proučiti naš Savjetnik za ergonomiju, naručiti odgovarajuće proizvode i u svakom nas trenutku konzultirati ako imate pitanja.