Ormari za dokumente

Jedna hrpa papira ovdje, jedna hrpa ondje. Slijeva su složeni dokumenti, zdesna su odloženi papiri… tko u takvom neredu traži važne informacije, taj zna da to može potrajati. No bez brige, imamo rješenje za Vas: naši ormari za dokumente pružaju Vam dovoljno prostora za urednu pohranu u uredu. Obračuni, ugovori, računi… sve je na svojem mjestu. A Vi imate potreban pregled!

U kategoriji Ormari za dokumente nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mauser, C+P, EUROKRAFTpro, BISLEY, Wolf, EUROKRAFTbasic.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (283)
  • Održivo (75)
Najprodavanije
Količina proizvoda: 358

Ormari za dokumente: unesite red u lavinu papira!Onaj tko misli da se u međuvremenu sve obavlja digitalno, trebao bi stupiti u tipičan ured. Naime, važnim dokumentima, poštanskoj korespondenciji i sl. jednostavno je mjesto na papiru. A kako se oni ne bi pretvorili u nepregledan kaos, kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete funkcionalne, sigurne i elegantne ormare za dokumente. No koji model odgovara kojem okruženju? To ćete saznati ovdje.Kako mogu odabrati odgovarajuće ormare za dokumente?Uredski namještaj nema samo funkciju stvaranja reda, već bi u slučaju nužde trebao zaštiti poduzeće od nepovratna gubitka podataka. Vatrootporni ormari za dokumente iz naše ponude pravo su mjesto za čuvanje svih Vaših dokumenata i nosača podataka. Odgovarajuće brave i ključeve po potrebi možete kupiti dodatno.U našoj se ponudi također nalaze brojni ormari za različita radna okruženja. Za kat uprave i reprezentativne urede stilski su najprofinjenija ideja naše serije uredskog namještaja s različitim mogućnostima čuvanja za dokumente.U uredu predradnika te u radnom kutku, radionici ili prostorijama kao što su laboratoriji ili čisti prostori sve bi se trebalo odvijati s većom dozom robusnosti i higijene. U tu svrhu kod nas možete nabaviti čelične ormare za dokumente različitih debljina, izvedbi i razreda sigurnosti.Ormari za dokumente za svaki prostor kod tvrtke KAISER+KRAFTJeste li ikad razmišljali o svim zadaćama koje ormar za dokumente mora obavljati? U pogledu uredske opreme ponuda prostora igra važnu ulogu, posebno kada je riječ o zaštiti zdravlja djelatnika.Pravilnici propisuju odgovarajući slobodan prostor za svako radno mjesto i svakog djelatnika. On se često umanjuje klasičnim ormarima s krilnim vratima. To Vam se neće dogoditi kod upotrebe kliznih vrata ili ormara s rolo vratima, zahvaljujući čemu su oni idealni za opremanje malih prostorija.Naš bogati asortiman dakako će Vas opskrbiti svim drugim proizvodima za uredsku opremu i uredske potrebe. Od sustava za organizaciju preko uredskog materijala koji odgovara ormaru za dokumente pa sve do uništavača dokumenata: kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete sve potrebno kako biste svladali lavinu papira. Ako imate dodatna pitanja, naša služba za korisnike u svakom će Vam trenutku stajati na raspolaganju.