Marka
+
Visina [mm]
+
260
260
1300
1300
-
Širina [mm]
+
410
410
850
850
-

Transportna kolica

Paketi, gomile dokumenata, teški tereti i strojevi − tko kod Vas transportira ove stvari? Nadamo se da transportna kolica KAISER+KRAFT. Ako to nije slučaj, sada je krajnje vrijeme da nabavite ovo fleksibilno i stabilno transportno pomagalo. Za najteže su Vam primjere na raspolaganju transportna kolica i s električnim modulom.

U kategoriji Transportna kolica nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kongamek, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, QUIPO, PRESTAR, EUROKRAFTbasic, ZARGES.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 130
Prikaz:
Transportna kolica sa stabilnom platformom
Transportna kolica mogu se koristiti za najrazličitije svrhe, a svejedno će služiti jednomu glavnom cilju: transportu predmeta s jednog mjesta na drugo. Transportna kolica ili kolica s platformom pri tome se mogu razlikovati po materijalu i nosivosti. Ovi su praktični transportni uređaji dostupni kako za teške terete tako i za uobičajena opterećenja. Kolica s platformom izvrsno se odlikuju za pojednostavljenje transporta robe, kutija i bačvi unutar pogona. Ova pomagala za transport, prilagođena vrsti predmeta koje je potrebno prevoziti, stoga su dostupna s različitim nosivostima radi pomicanja iznimno teških predmeta bez primjene velike sile. Uz nosivost variraju i veličina te utovarna površina, a one se mogu odabrati u skladu s Vašim potrebama. Transportni uređaji i kolica ispunjavaju važnu ulogu u skladištima i prodajnim prostorima, no oni predstavljaju i komforna pomagala za kupce tijekom kupovine. Bez obzira na to je li riječ o kolicima za kupovinu, kolicima za napitke ili radnom uređaju – transportna kolica potrebna su na onim mjestima na kojima se pomiču sve vrste predmeta.

Struktura transportnih kolica
Od jednostavnih, malih, sklopivih kolica sve do velikih kolica za skladište, transportni uređaji i kolica tvrtke KAISER+KRAFT odlikuju se zaista raznolikim, svestranim izvedbama. Varijabilne utovarne površine te robusni i dugovječni materijali jamče izvrsnu kvalitetu transportnih kolica. Pomicanje pomagala za transport bez poteškoća osigurava drška za guranje, koja zahvaljujući antistatičnoj presvlaci nudi čvrsto prianjanje. Dodatna čeona stijenka, koja je montirana kod pojedinih modela transportnih kolica tvrtke KAISER+KRAFT, brine za siguran transport svih vrsta predmeta. Kolica s platformom dakako će oduševiti i svojom iznimnom nosivošću. Na njima je moguće transportirati predmete težine do 900 kg. Modeli s utovarnim površinama s mogućnošću namještanja visine omogućuju ergonomičan rad. Termoplastični gumeni kotači brinu za lagan hod čak i po neravnim podlogama. Okretni i fiksni kotači jamče da će se kolicima moći jednostavno upravljati i zaustavljati ih čak i ako na njima prevozite teške terete. Zahvaljujući okolnoj zaštiti od udaraca robusna će konstrukcija biti još stabilnija, a također će se spriječiti oštećenja ako do udaraca ipak dođe. Protuklizna obloga na utovarnoj površini štiti teret i sprječava klizanje ili ispadanje predmeta.