0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Vrsta proizvoda
 

Službeni bicikli

Suvremena, sportska i ekološki osviještena poduzeća s veseljem presjedaju: na službene bicikle. Oni su idealni za prelazak dužih udaljenosti na većim površinama poduzeća. Prednosti: povoljna nabavka, niži troškovi održavanja i odlaganja, manja potreba za parkirnim prostorom, više kretanja na radnom mjestu i pozitivnija bilanca emisija CO2.
Pronađeno je 12 proizvoda
| | |
Savjetnik za kupnju za kategoriju Službeni bicikli
Pronađeno je 12 proizvoda
Službeni bicikli – za teške terete i lagane zadatke
Bicikl za transport ili bicikl za prijevoz tereta? Kombinirajte ih i dobit ćete jedan proizvod! Za transport unutar poduzeća potrebna su Vam oba bicikla. Sve više poduzeća i pogona pouzda se u prednosti službenih bicikala: vožnja bicikla zdrava je, ekološki prihvatljiva i povoljna. Pri tome se područja primjene uvelike razlikuju – kao isključivo prijevozno sredstvo na posjedu tvrtke, kao kolica za prijevoz tereta za transport teških i glomaznih predmeta ili za manje obveze kurirske službe. Kako biste doživjeli ovaj novi oblik mobilnosti, trebali biste obratiti pozornost na to da Vaš službeni bicikl, uz odgovarajuću opremu i dizajn, također bude robustan, dugovječan i opteretiv. To su izrazito važni čimbenici i za takozvani gospodarski promet. Kod nas ćete svoj bicikl za transport dobiti kao jednostavni romobil s dvama kotačima, kao kolica s kotačima s utovarnom površinom ili kao tricikl s utovarnom površinom. Za korisnike zaposlene u kurirskoj službi također postoji, umjesto utovarne površine, izvedba s košarom za bicikl.

Službeni bicikli nude iznimnu svestranost za manje i veće terete
Pronađite sada svoje individualno rješenje za transport unutar poduzeća. Brojne prednosti govore same za sebe: jeste li primjerice znali da su bicikli za transport i bicikli za prijevoz tereta puno povoljniji u pogledu kupnje i održavanja od malih kolica? K tomu Vam je potrebno manje mjesta za odlaganje, ona potiču zdrav život te uvelike doprinose klimatskoj zaštiti. Mi mislimo da je to dovoljan razlog da postanete dio ovoga trenda. A Vi?

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda