0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
 

Službeni bicikli

Suvremena, sportska i ekološki osviještena poduzeća s veseljem presjedaju: na službene bicikle. Oni su idealni za prelazak dužih udaljenosti na većim površinama poduzeća. Prednosti: povoljna nabavka, niži troškovi održavanja i odlaganja, manja potreba za parkirnim prostorom, više kretanja na radnom mjestu i pozitivnija bilanca emisija CO2.
Pronađeno je 5 proizvoda
| | |
Najbolja cijena
Romobil MODEL 65
2 kotača, zvonce i košara
Neto
4.425,- kn
Kolica s kotačima MODEL 86
3 kotača, s utovarnom površinom
Neto
7.275,- kn
Romobil MODEL 10
3 kotača, zvonce i košara
Neto
6.210,- kn
Bicikl MODEL 20
3 kotača, s utovarnom površinom
Neto
10.050,- kn
Novo
Neto
3.925,- kn
Pronađeno je 5 proizvoda
Službeni bicikli – za teške terete i lagane zadatke
Bicikl za transport ili bicikl za prijevoz tereta? Kombinirajte ih i dobit ćete jedan proizvod! Za transport unutar poduzeća potrebna su Vam oba bicikla. Sve više poduzeća i pogona pouzda se u prednosti službenih bicikala: vožnja bicikla zdrava je, ekološki prihvatljiva i povoljna. Pri tome se područja primjene uvelike razlikuju – kao isključivo prijevozno sredstvo na posjedu tvrtke, kao kolica za prijevoz tereta za transport teških i glomaznih predmeta ili za manje obveze kurirske službe. Kako biste doživjeli ovaj novi oblik mobilnosti, trebali biste obratiti pozornost na to da Vaš službeni bicikl, uz odgovarajuću opremu i dizajn, također bude robustan, dugovječan i opteretiv. To su izrazito važni čimbenici i za takozvani gospodarski promet. Kod nas ćete svoj bicikl za transport dobiti kao jednostavni romobil s dvama kotačima, kao kolica s kotačima s utovarnom površinom ili kao tricikl s utovarnom površinom. Za korisnike zaposlene u kurirskoj službi također postoji, umjesto utovarne površine, izvedba s košarom za bicikl.

Službeni bicikli nude iznimnu svestranost za manje i veće terete
Pronađite sada svoje individualno rješenje za transport unutar poduzeća. Brojne prednosti govore same za sebe: jeste li primjerice znali da su bicikli za transport i bicikli za prijevoz tereta puno povoljniji u pogledu kupnje i održavanja od malih kolica? K tomu Vam je potrebno manje mjesta za odlaganje, ona potiču zdrav život te uvelike doprinose klimatskoj zaštiti. Mi mislimo da je to dovoljan razlog da postanete dio ovoga trenda. A Vi?
Usporedba proizvoda