0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Vrsta proizvoda
Upravljanje
Širina platforme
Svojstvo
Nosivost pri 6 km/h
Dužina platforme
 

Prikolice

Tražite prikolicu s kojom sami možete transportirati teške terete? Pronašli ste je. Za svaki zadatak transporta nudimo Vam odgovarajuće rješenje − za brojne različite terete i dimenzije tereta.
Pronađeno je 35 proizvoda
| | |
Pronađeno je 35 proizvoda
Prikolice za još više transporta
Prikolice se mogu priključiti na Vaša transportna kolica te će omogućiti transport većih količina robe. Transportni uređaji i kolica brinu za redovitu pripremu sirovih materijala i robe na pravim mjestima u veleprodaji, skladištu i logistici te u industrijskim poduzećima. Viličari na svojim vilicama transportiraju robu na paletama te mogu, baš poput malih vučnih kolica, vući i prikolice. Prikolice nude prednost što se, u skladu s potrebama, mogu opteretiti robom koja nije skladištena na paletama. Tijekom jednog transporta moguće je upotrebom većeg broja prikolica transportirati sirove materijale i robu na različita odredišta. Svaka prikolica jednostavno se ostavlja na svojem odredištu. Dovoljna količina prikolica tako vodi do učinkovitije opskrbe i logistike. Prikolice za teške terete i transportne kutije, na kojima se manji predmeti sigurno mogu transportirati na prikolici, dostupne su u različitim varijantama u asortimanu tvrtke KAISER+KRAFT. Ova prikolica za teške terete primjerice raspolaže upravljanjem svim kotačima sa zglobnom osovinom te će, zahvaljujući potpori s četiri točke, zajamčiti iznimnu stabilnost.

Prikolice poboljšavaju protok robe
Protok robe i sirovih materijala u skladištu i na posjedu tvrtke poboljšava se fleksibilno upotrebljivim transportnim uređajima i kolicima jer se upotrebom različitih prikolica može izbjeći višestruki prelazak putova za transport. Opteretivost prikolica seže od 2 tone pa sve do 50 tona kod prikolica za teške terete. Prikolice su po želji opremljene sustavom upravljanja s okretnom pločom ili zglobnom osovinom. One posjeduju mogućnost zadržavanja smjera kretanja i jednostavnog manevriranja. Ovisno o veličini prikolica, njihove teretne površine imaju veličinu od 2 do 10 četvornih metara. Vozni postroj prikolica proizvodi se od konstrukcije čeličnih cijevi sa zaobljenim kutovima. Kotači su po želji dostupni u izvedbi od pune gume ili kao pneumatski kotači. Prikladno uz transportne uređaje i kolica, naša online trgovina nudi Vam brojnu dodatnu opremu poput ograda za siguran transport nepričvršćenih predmeta, odgovarajuće transportne kutije te cijevi i platna za zaštićeni transport.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda