0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dubina
Širina
Visina
 

Stolovi za čiste prostore

Možemo biti uredniji od urednoga, možemo biti čisti prostor. Uredite svoj laboratorij ili svoje čisto radno mjesto higijenski i stručno. Odgovarajuće stolove za čiste prostore pronaći ćete u različitim izvedbama.
Pronađeno je 8 proizvoda
| | |
Neto
od 12.900,- kn
Laboratorijski pomični stol
s policom, nosivost 200 kg
Neto
od 5.400,- kn
Laboratorijski stol s nogom u obliku slova H
radna visina kod sjedenja 750 mm
Neto
od 3.250,- kn
Laboratorijski stol s nogom u obliku slova H
radna visina kod stajanja 900 mm
Neto
od 3.390,- kn
Laboratorijski stol s nogom u obliku slova C
radna visina kod sjedenja 750 mm
Neto
od 3.890,- kn
Laboratorijski stol s nogom u obliku slova C
radna visina kod stajanja 900 mm
Neto
od 3.990,- kn
Stol za čiste prostore s polipropilenskom pločom
postolje od nehrđajućeg čelika, visina 900 mm
Neto
od 5.100,- kn
Stol za ispiranje za čiste prostore
dvoja vrata, dvostruka stijenka
Neto
od 21.900,- kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Stolovi za čiste prostore
Pronađeno je 8 proizvoda
Stolovi za čiste prostore za profesionalno područje
Stolovi za čiste prostore predstavljaju važan dio uređenja čistih prostora u našoj internetskoj trgovini. Oni moraju odgovarati visokim zahtjevima kvalitete te u svakome trenutku izdržati velika opterećenja. Stolovi za čiste prostore od nehrđajućeg čelika imaju prednost što posjeduju iznimnu nosivost. Oni se, ovisno o području primjene, nude s brušenom ili elektropoliranom površinom. Ako je potreban dodatni optok zraka, preporučuje se rupičasta ploča stola. Teški sastavni dijelovi onečišćenog zraka tako će pasti na pod kako bi ih se moglo usisati bez poteškoća. Stolovi za čiste prostore s namjestivim nogama osigurat će da stol uvijek bude optimalno orijentiran te da se ništa ne može otkotrljati s njega. Potpuno ravna površina stola potrebna je prije svega u laboratorijima radi sprječavanja nezgoda i ozljeda pri rukovanju opasnim kemikalijama.

Prikladna primjena stolova za čiste prostore
Kako bi se vage za mjerenje i analizu mogle pravilno postaviti, potrebna Vam je ravna podloga. Stolovi za čiste prostore u tu se svrhu opremaju neperforiranom pločom stola. Ovi su stolovi, ovisno o potrebi, dostupni u različitim dužinama, dubinama i visinama. Stol za čiste prostore na taj se način može odabrati u skladu s postojećim prostornim uvjetima. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi stolove za čiste prostore u različitim veličinama i izvedbama. Stolovi za čiste prostore primjenjivi su i kao stolovi za ispiranje. Pri tome je važno da se uz sudoper ugrade i armatura za stol za ispiranje te odvod. Stolovi za čiste prostore dostupni su i za uredske prostore i radionice, pri čemu se za ovo područje mogu opremiti odgovarajućom dodatnom opremom. Na taj se način u ove stolove za čiste prostore mogu integrirati viseći ormari, pokretni ladičari, dogradni dijelovi za zaslone ili pak radioničke klupe. Za svestrane mogućnosti primjene dostupne su različite veličine odnosno mogućnosti proširenja. Po potrebi postoji i mogućnost prilagodbe rasporeda te uređenja stolova u skladu s individualnim potrebama kupaca.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda