Marka
Vrsta proizvoda
Boja

Stolice za pisaći stol i direktorske stolice

Stolice za pisaći stol i direktorske stolice – kada sjedite, sjedite pravilno: za brojne ljude rad između ostaloga podrazumijeva dugačko sjedenje za pisaćim stolom. Stoga često nije riječ o tome hoćete li sjediti tijekom svojeg radnog vremena već kako ćete sjediti. Međutim, s odgovarajućom stolicom za pisaći stol ili direktorskom stolicom možete stvoriti najbolje preduvjete za najfleksibilnije i najzdravije sjedenje.

U kategoriji Stolice za pisaći stol i direktorske stolice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Topstar, interstuhl, VLUV, Dauphin, EUROKRAFTpro, TrendOffice, Prosedia, EUROKRAFTbasic, MAYER.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 151
Prikaz:

Stolice za pisaći stol i direktorske stolice: tako zdravo sjedenje postaje vrlo jednostavno!O značaju ispravnih stolica za pisaći stol i direktorskih stolica za zdravlje djelatnika sigurno ste već jako dobro informirani. To znači da Vam nedostaje još samo nekoliko savjeta o tome kako možete prepoznati modele koji su bezuvjetno okrenuti ergonomiji. Ta se funkcionalnost krije i u naizgled najkompaktnijim modelima.U čemu je razlika između stolice za pisaći stol i direktorske stolice?Direktorska stolica – obično s naslonima za ruke – vrlo je dojmljiva, dobro je obložena, najčešće ima kvalitetne presvlake i već na prvi pogled izgleda kao da u njoj sjedi upravitelj poduzeća. To ipak ne znači da je funkcionalnija od skromnije uredske stolice.Direktorske su stolice izuzetno omiljene jer djeluju udobnije i pozivaju na dugotrajno sjedenje. To u međuvremenu vrijedi i za kompaktnije radne stolice koje tijelo podupiru u optimalnom držanju za pisanje i rad za odgovarajućim stolom.Na što trebam paziti pri izboru stolica za pisaći stol i direktorskih stolica?Stolica za pisaće stolove pravi je odabir uvijek onda kada savršeno odgovara korisniku, dostupnom prostoru i zadacima. Osobito je važno da ne vodite računa samo o općim karakteristikama za zdravo sjedenje i čimbenike dobre uredske stolice, nego da dobro pogledate i dotičnog korisnika.Različite visine, težine i tjelesna oštećenja zahtijevaju različite dubine sjedala, visine naslona i potporne funkcije. Tako ćete biti sigurni da je stolica prilagođena individualnim potrebama.Naravno da i kvaliteta materijala igra svoju ulogu. Materijali moraju biti higijenski, što prozračniji, čvrsti, a ipak udobni.Kad su stolice za pisaće stolove ergonomske?Ergonomija ukratko znači da se stolica u svakom aspektu prilagođava korisniku te se po mogućnosti može namještati nestupnjevano. To ne vrijedi samo za visinu nego i za nagib naslona i sjedala. Time se osigurava neprekidan potporni kontakt leđa i stolice. Osim toga ergonomska stolica za pisaće stolove korisnika suptilno potiče na povremeno kretanje. Njihajućom mehanikom i izvrsnom mogućnošću okretanja to možete i postići.Ako Vam zatreba pomoć u izboru, obratite nam se.