Marka
+
Debljina ploče
+
Materijal
+

Radni stolovi

Nepopustljivi: radni stolovi za industriju i obrte su fleksibilni, ekonomični i ergonomski osmišljeni. A izdržat će štošta. Iz našeg asortimana jednostavno sastavite Vaše individualno radno mjesto. Nudimo Vam različite komponente, kako bi na Vašem radnom stolu sve odgovaralo.

U kategoriji Radni stolovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: RAU, Treston, QUIPO, Lista, EUROKRAFTpro.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 71
Radni stolovi – industrija, radionica, trgovina i ured
Radni stolovi važna su radna sredstva u pogonima, kataloškoj prodaji, uredu te u radionici. U industriji i trgovini najvažniji su radni stolovi u uredima u halama radioničke klupe, stolovi za pakiranje i pisaći stolovi. Oni su organizacijsko središte, površina za odlaganje radnih uređaja i opcija za pohranu spisa i potrepština u jednome. Kako bi pisaći stolovi i sustavi radnih mjesta mogli na željeni način objediniti sve ove funkcije, proizvođači osmišljavaju uvijek nova i inovativna rješenja pomoću kojih stolice i stolove, radne ploče i ladice za tipkovnicu s mogućnošću izvlačenja te brojne druge komponente čine još prilagođenijima radnoj svakodnevici. Stolovi poput radioničke klupe s mogućnošću namještanja visine k tomu pružaju brojne prednosti za zaposlenike, baš kao što radni stol s kotačima olakšava razne radne procese. Ploče radioničkih stolova mogu se sastojati od najrazličitijih materijala (pogledajte primjerice ovu ploču radioničkog stola od drva bukve). Svestranost radnih stolova golema je te omogućuje individualno oblikovanje za najrazličitija mjesta primjene. Radni se stolovi već odabirom veličine ploče pisaćeg stola mogu optimalno uklopiti u postojeće prostorne uvjete. I materijal površine može se idealno odabrati za dotičnu uporabu – primjerice u proizvodnoj hali ili u uredu. Radni stolovi s integriranim ormarom za alat brinu za posebno dobru uštedu prostora. Pisaći stolovi s pokretnim ladičarima za postavljanje ispod njih predstavljaju dodatnu smislenu opciju.

Radni stolovi u izvedbi od masivnog drva i s posebnom presvlakom
Radne ploče od pune masivne bukve, površine stola s MDF radnom pločom ili radni stolovi presvučeni melaminskom smolom omogućuju razne svrhe primjene. Online se mogu odabrati i pojedinačne ploče za naknadni redizajn pisaćih stolova u odgovarajućoj veličini. Ako tražite stol za radionicu, možemo Vam ponuditi površinu s oblogom od čeličnog lima. Ako u sklopu naručivanja odaberete stolice i stolove, oni se mogu još bolje međusobno prilagoditi. Naša online trgovina nudi obuhvatan odabir marki okretnih stolica, uredskih stolica i visokih stolaca za pojedinačne radne stolove. Stolovi i stolice pri tome mogu također biti opremljeni kotačima za mobilnu primjenu. Razgledajte u miru svestrane mogućnosti opremanja Vašeg poduzeća u online trgovini tvrtke KAISER+KRAFT i obratite pozornost na detaljne opise proizvoda.