Marka
+
Izvedba postolja
+
Materijal
+

Radne stolice, visoke stolice

Slobodno sjednite: visoke stolice i radne stolice nude pregršt pokretljivosti i slobodnog prostora ako je radno mjesto ograničeno ili posao zahtijeva iznimnu fleksibilnost. Ovi pametni proizvodi pomiču Vas s lijeve na desnu stranu, prema gore i ponovno prema dolje. Ovisno o tome što Vi želite ili Vaš posao od Vas zahtijeva.

U kategoriji Radne stolice, visoke stolice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mey, bimos, Topstar, EUROKRAFTpro, interstuhl, EUROKRAFTbasic.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 108
Radni stolci, visoke stolice
Radni stolci i visoke stolice nude svrsishodno rješenje za sjedenje kojim se jamči ugodan rad u najrazličitijim okruženjima radnog mjesta. Radni stolci kao stolice s kotačima jamče izvanrednu fleksibilnost i mobilnost. Oni su dostupni i kao stabilne stojeće stolice. Visoke stolice sa svojim okretnim i zakretnim površinama za sjedenje također jamče iznimnu pokretljivost i ergonomične prednosti. Nestupnjevano namještanje visine doprinosi udobnosti tijekom sjedenja te individualnoj prilagodbi tjelesnim dimenzijama svakog zaposlenika. Ako se koriste radni stolci s kotačima, preporučuje se ciljani odabir ovisno o postojećoj oblozi poda. Kotači se mogu optimirati za industrijske podove, tepihe i druge podloge. Zahvaljujući kotačima stolice koji se koče ovisno o opterećenju, upotreba u radnoj svakodnevici bit će posebno praktična. Koristan dodatak k tomu može biti i montirana polica za odlaganje alata na podnožju stolice. Ovi stolci s kotačima i pretincem za odlaganje savršeni su upravo u uslužnim djelatnostima, primjerice kod frizera ili u proizvodnji na pokretnoj traci, gdje svaki pokret mora savršeno odgovarati. Ovisno o određenoj primjeni i postojećim prostornim uvjetima možete se odlučiti za radne stolce od metala, visoke stolice ili pak izvedbe od drva. Pri tome je potrebno obratiti pozornost i na sigurnosne propise kao što su smjernice o zaštiti od požara. Visoke stolice koje su konstruirane kao sklopivo postolje omogućuju praktično međuskladištenje ako na dotičnome mjestu uporabe njihova trajna primjena nije predviđena. S izvedbama od aluminija, nehrđajućeg čelika ili drugih materijala k tomu se može provesti željena prilagodba na konkretne zahtjeve i u pogledu na težinu ili stabilnost. Visoke stolice možete odabrati s naslonom za noge i bez njega.

Radni stolci, stolice i stolovi za učinkovit rad
Radni stolci i visoke stolice olakšavaju radne procese i omogućuju promjenjivo držanje tijekom sjedenja ili stajanja prilagođeno individualnim potrebama. Stolci i visoke stolice optimalno se mogu kombinirati s drugim proizvodima u asortimanu. Kod tvrtke KAISER+KRAFT dakako ćete pronaći i prikladne radne stolove za različite radne stolce i visoke stolice. Tako već kod prvog opremanja Vaše prostorije možete stvoriti idealno okruženje na radnom mjestu koje omogućuje usredotočen rad. Zahvaljujući velikoj raznolikosti modela radnih stolaca i visokih stolaca na jednak je način moguće naknadno poboljšanje već postojećih radnih stolova i ploča. Sastavite Vašu kvalitetnu opremu za poduzeće u online ponudi tvrtke KAISER+KRAFT.