0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Izvedba postolja
Materijal sjedala
Obloga
Visina sjedala
 

Barski stolci

Elegantan klasičan proizvod koji od bara čini bar, od bistroa bistro, od jednostavnog društvenog područja komunikativno mjesto sastanka za djelatnike: barski stolci. Praktično mjesto za sjedenje idealno je za ljude današnjice. Za brzi gablec, kratki razgovor, poslovni termin za pultom.
Pronađeno je 7 proizvoda
| | |
Barski stolac
presvlaka od umjetne kože
Neto
869,- kn
Novo
Barski stolac EVORA
obložena izvedba, kromirano postolje
Neto
2.750,- kn
Barski stolac u obliku slova Z
s oblogom debljine 100 mm
Neto
1.025,- kn
Novo
Barski stolac PP
visina sjedala 730 mm
Neto
1.325,- kn
Barski stolac s naslonom
površina za sjedenje od bukve, kromirano postolje
Neto
1.025,- kn
Pronađeno je 7 proizvoda
Barski stolci svestrano su primjenjivi
Bez barskog stolca bar nije bar, kafić nije kafić, a lounge nije lounge. Svaki oblik ovog elementa namještaja za sjedenje rado je viđen gost u gastronomiji. Barska stolica svakako spada među najtraženije proizvode za gastronomiju. No barski stolci već se dugo vremena ne pojavljuju samo u gastronomskim objektima jer su izvrstan predmet za opremanje raznih drugih prostorija. Stolice za bistro dakako se najčešće nalaze iza pulta, no i prostorije za boravak, oprema kantine ili mirni kutak u hodniku zasigurno mogu profitirati od alternativnoga »barskog stolca« kojim se ostvaruje ušteda prostora. Barske stolice i barski stolovi k tomu stvaraju opuštenu atmosferu te će primjerice u prostoriji za stanku u Vašem poduzeću stvoriti otmjeni izgled prostora za odmor. Na taj se način možete jednostavnije opustiti te udobno sjediti čak i u zadnjim redovima. Opušteni će raspored namještaja u prostoriji s barskim stolcima Vašim zaposlenicima predstavljati kako mirno mjesto za opuštanje tako i alternativu za razgovor o temama u vezi s poslom.

Odgovarajući dizajn za barske stolce
Barski stolci dakako bi trebali odgovarati odabranom korporativnom dizajnu, prije svega ako se nabavljaju u velikom stilu. Stoga naš online asortiman nudi barske stolice s elegantnim dizajnom, koji će zahvaljujući drvu bukve i presvlaci od umjetne kože nadmašiti jednostavne izvedbe stolica. S barskim stolcem i visokim stolom mogu se opremati najrazličitije prostorije. Pritom će namještaj za bistroe tvrtke KAISER+KRAFT uvijek oduševljavati izvrsnom kvalitetom, iznimnom opteretivošću i dugovječnošću. Kromirana postolja od čelične cijevi brinu za stabilnost i stilski imidž. Udobno sjedenje omogućit će ili presvlake od umjetne kože na stabilnoj presvlaci sjedala ili barski stolac s naslonom za leđa. Barski stolci lijepog izgleda u izvedbi slova Z ili drveni barski stolci mogu se na dobar način prilagoditi drugim elementima opreme kako bi nastala ujednačena slika koja je uobičajena u poduzećima, pogonima i gastronomiji. Ne možete se odlučiti? Koristite se onda našom praktičnom usporedbom proizvoda, pomoću koje možete istovremeno uspoređivati do 3 stolice. Vaše nove barske stolice možete odmah kupiti online.
Usporedba proizvoda