0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dužina
Materijal
Svojstvo materijala
Širina
Visina
Volumen
 

Kutije za slaganje

Praktične mogućnosti pohrane za najrazličitije male dijelove i robu: kutije za slaganje. Najpogodnije za transport i otpremu. Dostupne su u raznim veličinama i bojama, s poklopcem ili bez njega. Kutije za slaganje prava su čuda za spremanje i svojim velikim prostorom predstavljaju najbolje rješenje za primjenu posvuda gdje se zahtijeva urednost i preglednost.
Pronađeno je 356 proizvoda
| | |
Sklopiva kutija od polipropilena
volumen 20 l, DxŠxV 400 x 300 x 225 mm
Neto
629,- kn
Spremnik za slaganje od polipropilena
volumen 52 l, vanjske dimenzije DxŠxV 600 x 400 x 280 mm
Neto
od 237,- kn
Kutija za slaganje
volumen 37 l, stijenke s otvorima i zatvoreno dno, pak. 4 kom.
Neto
629,- kn
Kutija za slaganje
volumen 49 l, stijenke s otvorima, zatvoreno dno, pak. 4 kom.
Neto
857,- kn
Kutija za slaganje
volumen 58,8 l, stijenke s otvorima, zatvoreno dno, pak. 4 kom.
Neto
1.015,- kn
Kutija za slaganje
volumen 78 l, stijenke s otvorima, zatvoreno dno, pak. 4 kom.
Neto
1.165,- kn
Spremnik za slaganje i transport
zatvorene stijenke i dno
Neto
od 399,- kn
Spremnik za slaganje i transport
zatvorene stijenke i dno, otvor na čeonoj strani
Neto
od 778,- kn
Spremnik za slaganje i transport
stijenke s otvorima, zatvoreno dno, otvor na čeonoj strani
Neto
od 633,- kn
Spremnik za slaganje i transport
stijenke i dno s otvorima, otvor s čeone strane
Neto
od 605,- kn
Industrijski spremnik
volumen 5 l, DxŠxV 300 x 200 x 120 mm, pak. 5 kom.
Neto
329,- kn
Industrijski spremnik
volumen 50,8 l, DxŠxV 600 x 400 x 270 mm, pak. 4 kom.
Neto
833,- kn
Sklopiva kutija od polipropilena
volumen 43 l, DxŠxV 600 x 400 x 225 mm
Neto
723,- kn
Sklopiva kutija od polipropilena
volumen 52 l, DxŠxV 600 x 400 x 280 mm
Neto
783,- kn
Sklopiva kutija od polipropilena
volumen 63 l, DxŠxV 600 x 400 x 320 mm
Neto
817,- kn
Pronađeno je 356 proizvoda
Kutije za slaganje – slaganje s uštedom prostora
Pomoću kutija za slaganje Vaši će zaposlenici stalno će slagati ... ali u pozitivnom smislu. Naime, kutije za pohranjivanje s mogućnošću slaganja – poput EURO spremnika za slaganje s integriranim držačem za kartice (za sustav Kanban ili čip) – praktični su elementi za uštedu prostora u skladištu ili pogonu. Spremnici k tomu mogu sadržavati cijeli niz različitih predmeta. Kutije za slaganje praktično su rješenje za čuvanje najrazličitijih predmeta, malih dijelova i robe. Zapremina skladišta može se povećati slaganjem dodatnih jedinica jedne na drugu, i to na licu mjesta. U idealnom je slučaju slaganje moguće sve do stropa. Jednakom se brzinom prostor oslobađa ako je potreban za nešto drugo. Kutije za slaganje fleksibilne su i mogu se vrlo jednostavno transportirati, bilo ručno ili pomoću uređaja za dizanje. Pomoć pri tome pružaju i skladišni spremnici te palete u većim izvedbama. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi kutije za slaganje za sve vrste primjene. Pojedinačne kutije mogu biti otvorene s gornje strane, no mogu se odabrati i kutije za pohranu s poklopcem. Pri tome je odlučujuća stavka o kojoj je skladištenoj robi u konkretnom slučaju riječ. Obje varijante u načelu posjeduju mogućnost slaganja. Kod kutija s poklopcem postoje – kao što je to slučaj kod ove plastične kutije – izvedbe s poklopcima s mogućnošću skidanja i kutije za slaganje s fiksno integriranim poklopcima. Prozirni materijali jamče mogućnost dobivanja uvida u sadržaj izvana, bez otvaranja poklopca, i kod zatvorenih sustava. Kutije u boji omogućuju ciljano prethodno sortiranje i raspoređivanje po varijabilnim sadržajima. Ovdje ćete pronaći i spremnike koji su prikladni za kontakt s prehrambenim proizvodima, kao i posebne spremnike za skladištenje i transportiranje robe s višim stupnjem opasnosti.

Kutije za slaganje kao transportni spremnici i palete
Kutije za slaganje i pojedinačni sustavi za slaganje mogu se primjenjivati za trajno skladištenje ili kao transportni spremnici. Neovisno o tome je li riječ o polipropilenu ili drugim vrstama plastike, drvenim paletama ili kutijama za slaganje, za sve zahtjeve unutar Vašeg pogona pronaći ćete odgovarajuće rješenje. Sve kutije za slaganje koncipirane su za velika opterećenja koja nastaju u okviru logistike skladišta i tijekom transporta. Aluminijska kutija i kutija za prehrambene proizvode s temperaturnom otpornošću, kao i košara za slaganje i čelična kutija za teške proizvode, predstavljaju dodatne moguće varijante. Plastične kutije najčešće su korištene kutije za slaganje, a one su dostupne u najrazličitijim izvedbama. Odaberite kvalitetnu opremu za Vaše poduzeće kod tvrtke KAISER+KRAFT, kvalitetnog proizvođača koji već desetljećima zna što je svakoj tvrtki potrebno.
Usporedba proizvoda