0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr
  Ispis stranice

USLUGA NABAVE

 

Uz više od 50,000 proizvoda nije nikakvo čudo ako proizvod koji želite ne uspijete otprve pronaći u našem katalogu ili u internetskoj trgovini. Tu ćemo Vam rado pomoći … i sigurno ćemo ga pronaći.

 

Čak i kod proizvoda koje usprkos širini i dubini našeg asortimana ne vodimo, pronaći ćemo rješenje za Vas: proizvod koji želite nabavit ćemo Vam u cijeloj Europi. Naravno da se našoj usluzi nabave možete obratiti uvijek kad više ne znate što biste učinili s Vašom narudžbom ili kad Vam je potrebna pomoć pri kompleksnim ili škakljivim pitanjima. Naši će se stručnjaci uvijek pobrinuti za to da dobijete upravo ono što trebate. Možemo li danas nešto učiniti za Vas?

 

POSTPRODAJNA USLUGA

 

Sigurno planiranje kod nas je uključeno u paket! Jamčimo Vam da ćete proizvode koje ste kod nas naručili moći jednostavno naknadno naručivati, dopunjavati ili proširivati. Uz proizvode naših marki Eurokraft, Active Green, Quipo i office akktiv dobit ćete čak 5 godina postprodajnih usluga.

 

Ako određeni proizvođači budu izuzeti iz asortimana, svakako ćemo Vas o tome obavijestiti pa ćete imati dovoljno vremena još malo potražiti ili izvršiti dodatne narudžbe. Ako proizvod koji želite kod nas više uopće ne možete pronaći … ne postoji gotovo ništa što za Vas ne bismo mogli nabaviti. Samo nas pitajte. Ili iskoristite našu uslugu nabave.

 

 

 

| Natrag na pregled

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda