Marka
Broj razina broja okretaja
Izvedba ventilatora

Ventilatori

Svježina koja nije namijenjena samo vrućim danima: ventilatori. Potiču cirkulaciju zraka i na taj način hlade prostor. Mogu se također koristiti zimi jer se topli zrak koji se skuplja pod stropom potiskuje natrag prema podu.

U kategoriji Ventilatori nudimo Vam proizvode sljedećih marki: PORTACOOL, TCL, GREE, LISTA.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 114
Prikaz:
Ventilatori
Odgovarajući ventilatori osiguravaju ugodno strujanje zraka u pogonskim prostorijama. Snažne industrijske ventilatore možete pronaći u našoj internetskoj trgovini. Stropni ventilator za trajnu instalaciju omogućuje cirkulaciju zraka u cjelokupnoj prostoriji. Sa stojećim ventilatorom moguća je mjestimična uporaba, a po potrebi i potpuno mobilna. Radijalni ventilator kao sustav za odvod zraka služi za odzračivanje. Kako bi se osiguralo što optimalnije postavljanje, pojedinačni ventilatori nisu dostupni samo u fleksibilnim konstrukcijama kućišta već se mogu odabrati i s određenom razinom buke, tj. u izvedbi s posebnom zvučnom izolacijom. Za trajnu uporabu ventilatora osim toga su važni i sustavi koji štede struju, ali ipak ostvaruju veliku snagu u kilovatima. I za uredsku opremu internetska trgovina ponudit će najsuvremenije ventilacijske sustave. Od visokoučinkovitog ventilatora, podnih ventilatora ili stupnih ventilatora sa sustavom infracrvenoga daljinskog upravljanja – vrhunsku opremu za Vašu tvrtku pronaći ćete u našoj online ponudi.

Ventilatori kao stolni uređaji
Stolni ventilatori ne služe samo za ugodno hlađenje radnog mjesta tijekom vrućih ljetnih dana. Lijepi dizajn plemenite kromirane izvedbe pri tome nudi i privlačan izgled. Ventilatori od plastike posebno su jednostavni za održavanje. Pojedinačne dimenzije rotorskih elisa pri tome itekako premašuju dimenzije od 250 mm. Dodatna prednost stolnih uređaja: tijekom hladne zime jednostavno ih se može pospremiti. Tako Vam ostaje više mjesta za dokumente, papire i druge periferne uređaje. Svi uređaji vrlo se brzo besplatno isporučuju na kućnu adresu i ispunjavaju tipične sigurnosne odredbe za uređaje. Zaštitni poklopci i automatska zaštita od pregrijavanja jamče bezopasno postavljanje. Sada na internetu možete od kvalitetnih dobavljača kao što je HSM naručiti vrhunske industrijske proizvode za dugotrajan rad te uživati u povoljnim uvjetima isporuke, među koje spada i trodnevno pravo povrata svih pojedinačnih proizvoda.