Marka
Vrsta proizvoda
Izbor asortimana
  • Asortiman kataloga (15)
  • Ekskluzivni online asortiman (1)

Uređaji za namatanje crijeva, uređaji za namatanje kabela

Nema više spoticanja. Recite zbogom kabelskoj salati. Naši uređaji za namatanje crijeva i kabela dovest će red u nered. Za veću sigurnost na gradilištu, u radionicama ili garažama. Odmotajte uvijek onoliko crijeva i kabela koliko Vam je potrebno, a nakon rada sve lako ponovno namotajte. I u tren oka je sve opet uredno pospremljeno.

U kategoriji Uređaji za namatanje crijeva, uređaji za namatanje kabela nudimo Vam proizvode sljedećih marki: QUIPO, HAZET.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 16
Prikaz:
Uređaji za namatanje crijeva i kabela
Uređaji za namatanje crijeva i kabela u cjelokupnom se pogonu brinu za urednost i neometani tijek proizvodnje bez neželjenog spoticanja. Što je radna svakodnevnica dinamičnija to je važnije dobro osmišljeno rješenje za čuvanje kabela i crijeva. Pri tome su se izuzetno korisnima pokazali profesionalni uređaji za namatanje crijeva i kabela. Oni se pričvršćuju na različite načine, mogu se koristiti u raznim područjima, no iako se razlikuju po svojoj izvedbi, uvijek su izrađeni od najboljih materijala za dugotrajnu uporabu, čak i u trenucima najzahtjevnije proizvodnje. Uređaji za namatanje crijeva i držači kabela učinkovito doprinose neometanoj proizvodnji i kretanju tijekom rada. Pri odabiru pravog uređaja za namatanje crijeva i kabela potrebno je voditi računa o nazivnim širinama, priključcima i opteretivosti, baš kao i o izolaciji te otpornosti na lokalno korištene kemikalije.

Uređaji za namatanje za industrijsku uporabu – jer je sigurnost najvažnija
Mi za svaku industrijsku uporabu imamo prikladne uređaje za namatanje kabela i crijeva. Za zrak ili vodu, različite nazivne širine i veličine priključka te za različite stupnjeve opterećenja, s gumenim crijevnim vodovima otpornima na ulje: naša optimirana ponuda na raspolaganje Vam stavlja izbor za uporabu u suvremenim proizvodnim postrojenjima. Pri tome su ključni čimbenici činjenica što su ti proizvodi potpuno izolirani, ne zahtijevaju održavanje i zaštićeni su od prskanja vode. Svi modeli, pokretni ili fiksni, izrađeni su uzimajući u obzir najsuvremenije mogućnosti industrijske uporabe. Sada iz ponude tvrtke KAISER+KRAFT odaberite odgovarajuće uređaje za namatanje crijeva i kabela za svoje područje primjene te dajte svoj doprinos redu i sigurnosti i u Vašoj radionici.