Marka
Vrsta proizvoda
Dužina [mm]
25
25
2400
2400
-

Sustavi rupičastih ploča

Unesimo red u sustav − sa sustavima rupičastih ploča. Njima možete brzo i izuzetno jednostavno osigurati red na radnom mjestu. Odlično rješenje za preglednu pohranu radnih materijala, alata i malih dijelova, kada je važno da pohrana ne zauzima puno prostora.

U kategoriji Sustavi rupičastih ploča nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, LISTA, ANKE, QUIPO, RAU, EUROKRAFTbasic, Treston.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 77
Prikaz:
Sustavi perforiranih ploča – univerzalno upotrebljivi i pravi pomoćnici
Sustavi perforiranih ploča mogu se koristiti u raznovrsnim područjima i nude praktično rješenje za brojne izazove u pogledu čuvanja. Za čuvanje alata i pričvrsnih materijala u radionici oni su, uz ormare za alat, idealna pomagala. Sustavi perforiranih ploča pri tome pomažu tako što Vam omogućavaju stalan pristup radnim materijalima i alatima. Ti sustavi dopuštaju pričvršćivanje na zid ili se mogu slobodno postaviti u prostoru. Zato su sustavi perforiranih ploča izvrsni i za prezentaciju robe u maloprodaji. U rupe se postavljaju kuke na koje se može objesiti roba. Kuke se, ovisno o paleti proizvoda, mogu individualno razmjestiti. Roba se može izložiti i sačuvati pregledno i uredno s pomoću različite dodatne opreme koja je dostupna za sustav. Isti princip funkcionira i u pogonu, radionici ili proizvodnji. Na sustavu perforiranih ploča individualno su razmješteni alati potrebni za radnu stanicu. Kada se koristi kao mobilna pregrada, slobodno stojeći zid od perforiranih ploča istovremeno služi i kao pregradni element između različitih grupa robe ili dijelova radionice. Za pregradne elemente na raspolaganju su perforirane ploče s mogućnošću obostrane uporabe, zbog čega se takav sustav može koristiti posebno učinkovito.

Sustavi perforiranih ploča za trgovinu i obrt s mogućnošću fleksibilnog proširivanja
U našoj online trgovini pronaći ćete korisne sustave perforiranih ploča za upotrebu u trgovini i obrtu. U ponudi tvrtke KAISER+KRAFT nalazi se brojna dodatna oprema za opremanje perforiranih ploča kukama za perforirane ploče, kutijama za odlaganje, policama za odlaganje, stezaljkama za alat ili držačima kabela. Za specijalne se alate sustavi perforiranih ploča mogu dopuniti držačima ključeva za vijke, držačima ključeva za imbus vijke ili držačima svrdala. Čak su i posebni držači za limenke dostupni za ove inteligentne sustave. Za fleksibilno korištenje u radionici tu su kolica za alat koja se sastoje od pomičnih sustava ploča s prorezima ili perforiranih ploča s dodatnim površinama za odlaganje. I pomični se ormari za alat također mogu dopuniti perforiranim pločama. Kako biste se mogli koristiti sustavima perforiranih ploča u prodaji, u našoj online trgovini pronaći ćete posebnu dodatnu opremu kao što su klinovi za držanje ili držači u obliku slova U. Perforirane ploče od praškasto lakiranog čeličnog lima pronaći ćete u našem asortimanu u različitim bojama i veličinama.