Marka
Visina [mm]
500
500
1806
1806
-
Širina [mm]
360
360
810
810
-

Stolna kolica

Stolna kolica mogu poslužiti kao prijenosne radionice pa su tako zaista svestrano upotrjebljiva. S njima možete posvuda, okretna su, lagana i robusna, pogodna za dugotrajnu uporabu, pružaju puno prostora za pohranu i dovoljno veliku površinu za odlaganje. Našom opsežnom dodatnom opremom ih možete i nadograditi te od njih napraviti učinkovita, neizostavna radna pomagala.

U kategoriji Stolna kolica nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Kongamek, HelgeNyberg, QUIPO, Knuerr, EUROKRAFTbasic, Gmoehling, PRESTAR, Rubbermaid, TRUSCO, ZARGES, RAU.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 303
Prikaz:
Stolna kolica i montažna kolica
Stolna kolica i montažna kolica na području transportnih uređaja i kolica pravi su multitalenti. Pomični radionički stol neizostavan je u raznim dijelovima montaže – možete ga jednostavno i brzo premjestiti s jednog radnog mjesta na drugo, osigurava Vam prostor, a time i sigurnu površinu za odlaganje brojnih potrebnih materijala i uređaja. Stolna kolica i transportna kolica za mobilnu uporabu poštedjet će Vas uređivanja fiksnih radnih mjesta s ograničenim područjem djelovanja. Neki modeli s mogućnošću spuštanja podvozja ipak nude i udobnost fiksnog radioničkog stola, a da se pri tome ne morate odreći mobilnosti. Ta montažna kolica ne samo da mogu dopuniti fiksno postavljene naprave nego ih djelomično mogu i u potpunosti zamijeniti.

Bogata oprema pretvara montažna kolica u svestrani proizvod
Kod opreme i dodatne opreme za stolna i montažna kolica možete birati između zaista raznih mogućnosti. Svi su modeli u načelu izrađeni od dugovječnog i izdržljivog čeličnog lima, multipleks ploča i plastičnih materijala, a mobilnost osiguravaju okretni kotači od pune gume sa sustavima za zaustavljanje. Osim asortimana montažnih pomoćnih kolica koja se jednostavno konstruiraju postoji još pregršt dodatnih opcija. Koritaste police nepropusne za tekućine i police s protukliznim površinama omogućuju čist i siguran rad. Po potrebi su na raspolaganju i montažna kolica s umetcima za ormar i ladicama, pri čemu elementi s mogućnošću zaključavanja jamče sigurno čuvanje visokokvalitetnih alata i uređaja. Kolica s integriranim otvorenim skladišnim kutijama inteligentno su rješenje za čuvanje zaliha malih dijelova i ostataka iz proizvodnje. Kabeli, alati i drugi radni materijal svoje će mjesto pronaći na dogradnim elementima od perforiranih limova. Kako bi se mogao zajamčiti ergonomičan rad, izbor montažnih kolica obuhvaća i modele s radnim pločama s mogućnošću namještanja visine. Moguće je optimalno prilagođavanje svim tjelesnim dimenzijama. Nosivosti stolnih kolica iznose i do 500 kg. Tvrtka KAISER+KRAFT ovim Vam velikim izborom nudi učinkovita montažna kolica vrhunske kvalitete za svako područje u Vašem poduzeću.