Marka
Nosivost
Područje podizanja

Stalci za podmetanje i postolja s valjkom

Ne znate kamo biste odložili sve teške stvari? Nema problema! Nudimo Vam stalke za podmetanje i postolja s valjkom. Ova svestrana pomagala Vam uvelike olakšavaju svakodnevni radi u radionici ako, primjerice, radite s nepraktičnim i teškim komadima kao što su cijevi, daske, ploče i drugi dugački predmeti.

U kategoriji Stalci za podmetanje i postolja s valjkom nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Kongamek.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 7
Prikaz:
Stalci za podmetanje i postolja s valjkom – olakšanje posla u pravom smislu riječi.
Teške ploče, dugačke cijevi, nezgrapne daske: svatko tko se u radionici ili na gradilištu morao prihvatiti posla zna koliko vrijede stalci za podmetanje i postolja s valjcima. Ali po čemu se oni razlikuju? Odgovor je zaista jednostavan. Stalci za podmetanje mogu se koristiti kada treba palete podići na određenu visinu kako bi se na njima radilo. Ispod njih možete jednostavno postaviti nekoliko stalaka za podmetanje i krenuti s poslom. Stalkom za podmetanje k tomu možete jednostavno povećati površinu za odlaganje na Vašem radioničkom radnom stolu. O sigurnosnim aspektima pri tome ne morate uopće razmišljati jer su naši modeli iznimno izdržljivi te će bez problema izdržati surovu radnu svakodnevicu. Jedino na što morate paziti jest dovoljna nosivost stalka za podmetanje. A kada završite s radom, stalak za podmetanje možete jednostavno sklopiti i pospremiti ili ga odnijeti na sljedeće mjesto primjene.

Stalci za podmetanje i postolja s valjkom – jednostavno praktični, jednostavno dobri.
Postolja s valjkom s druge strane smanjuju snagu potrebnu za kretanje, zbog čega su prvi izbor kada tijekom rada morate poduprijeti dulje cijevi ili daske kako biste ih doveli do strojeva kao što su glodalice ili bušilice. Ona su dostupna s običnim nosivim kotačem ili s nosačem u obliku slova V i kugličnim valjcima. Kod ove posljednje alternative bit ćete fleksibilniji jer radni uređaj možete pomicati u svim smjerovima, a ne samo naprijed i natrag. A što je s ergonomijom? U tome su pogledu sva postolja s valjkom vrhunska jer im se visina može kontinuirano namještati, zbog čega će izvijanje, saginjanje ili istezanje biti dio prošlosti. Pronađite model koji Vam u potpunosti odgovara!