Marka
Svojstvo
Izbor asortimana
  • Asortiman kataloga (12)
  • Ekskluzivni online asortiman (2)

Radni pultovi, radionički pultovi

Dogodi se da se i u radionici, skladištu ili otpremi vode duži razgovori. Ako želite svojim zaposlenicima jasno prenijeti naloge i zadatke, bit će Vam potreban radni ili radionički pult. Tako će Vas svi dobro vidjeti i čuti. No ti pultovi nude još puno toga: mobilan prostor za pohranu, pomičnost i uredno pospremanje.

U kategoriji Radni pultovi, radionički pultovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Pavoy, RAU, EUROKRAFTbasic, QUIPO.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 14
Prikaz:
Stojeći pult i radionički pult
Stojeći pultovi najčešće se dovode u vezu s govornicom i prezentacijama. Međutim, pult se već odavno ne koristi samo za prezentiranje i moderiranje već se može koristiti i kao radionički pult u suvremenim industrijskim radionicama. Dakle, radionička kolica i radionički radni stol u radionici već odavno ne predstavljaju jedini korisni inventar. Stojeći pult u radionici može poslužiti kao površina za odlaganje radnih naputaka, uputa i priručnika, ali i kao površina za pisanje izvješća te provjeru pojedinih radnih koraka. Dok gornji dio može poslužiti kao pult za pisanje ili odlaganje, donji dio stojećeg pulta može se koristiti na različite načine. Tako je moguće integrirati više ladica za pospremanje alata, uputa i pisaćeg materijala ili pak postoje vrata ormara iza kojih se nalaze pretinci za sortiranje. Pojedinačne police za odlaganje na stojećem pultu mogu biti i slobodno dostupne – bez ladica ili vrata, kako biste na njih mogli odložiti stvari koje će Vam uskoro ponovno biti potrebne.

Mobilni pultovi za radionicu
Stojeći pult s kotačima može biti vrlo praktičan u radionici jer većina radnika najčešće ne mora raditi samo na jednom te istom mjestu. Tako se pomični pult u automehaničarskoj radionici može pomicati od jednog automobila do drugog. Na taj se način uvijek može zabilježiti tko je što radio na kojem vozilu. Na stacionarnom pultu odgovorne osobe mogu izrađivati važna dnevna izvješća. Na kraju se dana bilježi količina vraćene robe i količina obrađene vraćene robe, kao i broj zapakiranih paketa za slanje. Na temelju tih brojki mogu se izrađivati važne statistike za poduzeće. Uz mali prostor za pohranu ispod pisaćeg pulta mogu se na praktičan način čuvati i registratori s dnevnim izvješćima posljednjih nekoliko mjeseci. Pokretni ili stojeći pult – uz njega može vladati maksimalan red te je moguće provesti analizu u radionici, u pogonu te u svakom drugom području rada.