Marka
Vrsta proizvoda
Širina [mm]
605
605
4050
4050
-

Radionički radni stolovi

Odlučite se konačno i lupite šakom o stol! Kupnjom odgovarajućeg radnog stola možete svoj radni prostor pametno opremiti i urediti. Stolovi pored toga nude i čvrstu podlogu za najrazličitije vrste poslova. Oni su osnovni elementi koji ne smiju nedostajati ni u jednoj radionici.

U kategoriji Radionički radni stolovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: ANKE, EUROKRAFTpro, LISTA, RAU, EUROKRAFTbasic, QUIPO, Treston.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 344
Prikaz:
Radioničke klupe – radni stolovi za radionicu
Ovdje ćete pronaći robusne i visokokvalitetne radioničke klupe uglednih proizvođača. Bez obzira je li riječ o radionici ili skladišnoj hali – ovi svestrani radni stolovi i ormari za alat uvijek će pronaći svoju primjenu. Solidne radne ploče također su iznimno prikladne za teške radove i česta opterećenja, a u skladu sa svojom izvedbom ponudit će pregršt prostora za pohranu za urednost i čistoću. Sve radioničke klupe su robusne i masivno izrađene od drva i metala, iznimno su stabilne i jamče dugačak vijek trajanja. Za mobilnu su primjenu u našem asortimanu raspoloživi lagani i pomični radni stolovi i ormari, koji su posebice prikladni za manje prostore. Posebna ušteda prostora ostvaruje se malom, mobilnom radioničkom klupom na kotačima, u čijim se ladicama mogu pohraniti sve potrepštine, dok se na ploči stola svejedno može raditi. Za sve je potrebe moguće brojne ponuđene radioničke klupe namještati po visini (kao npr. ovu radioničku klupu s mogućnošću namještanja visine i masivnom pločom od bukve), a djelomično ih je također moguće kombinirati s drugim elementima namještaja u modularnom sustavu. Radi odlaganja materijala ili alata u brojne su modele integrirane ladice ili površine za odlaganje. Ako kupite radioničku klupu, moguće ju je naknadno individualizirati prema Vašim potrebama.

Radioničke klupe od drva ili čeličnog lima – robusne radne površine za sve potrebe
Za posebne su prostore k tomu raspoložive radioničke klupe u obliku mobilnih pokretnih ladičara koji se besprijekorno mogu prilagoditi postojećim prostornim strukturama. Sve izvedbe ovih radnih stolova iznimno su opteretive, pouzdane i visokokvalitetno obrađene. K tomu posjeduju privlačan i suvremen dizajn, kako bi se ove radne površine i prostori za pohranu mogli profesionalno uklopiti u modernu uredsku i radioničku unutrašnjost. Ploče stola mogu se po želji naručiti kao univerzalne ploče, ploče s oblogom od čeličnog lima ili ploče od masivne bukve. Za vrata i ladice k tomu postoji mogućnost osiguranja preko brave s kombinacijom brojeva kako bi bile dostupne samo ovlaštenim osobama. Kod tvrtke KAISER+KRAFT uvijek Vam na raspolaganju stoji velik izbor svestranih i visokokvalitetnih radioničkih klupa za Vašu tvrtku, zahvaljujući kojima ćete biti najbolje opremljeni za sve predstojeće radove. Profesionalne radioničke klupe za profesionalce.