0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr
  Ispis stranice

Projekti i reference

KAISER+KRAFT klijentima osigurava da dobiju sve za svoju tvrtku. Zadaci prodajnih ureda već odavno nisu samo isključivo prodaja proizvoda već uključuju i planiranje i savjetovanje. Radujemo se što na sljedećim stranicama možemo predstaviti izbor završenih projekata našeg poduzeća koje djeluje u cijeloj Europi, a pomoću kojeg Vam želimo približiti opseg i način rada u cjelovitoj brizi o projektnom nalogu.

Mercedes-Benz, Jesipovo, Solnečnogorsk

 

Nova tvornica u Rusiji, 40 kilometara sjeverozapadno od glavnog grada Moskve na površini od 85 hektara: Dobro došli u Mercedes-Benz Manufacturing.


Do projekta Mercedes-Benz

ZOTT, Mertingen, Bavarska

 

Crni hodnici, higijenski traktovi i prioritetna kontrola protoka? Dobro došli u svijet proizvođača prehrambenih proizvoda, u kojemu su na snazi strogi higijenski propisi i promišljeni prostorni koncepti. Za novo je proizvodno postrojenje velike mljekare Zott tvrtka KAISER+KRAFT između ostaloga preuzela zadatak uređivanja društvenih prostorija. 


Do projekta Zott

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein, Njemačka

 

Ovakvi projekti u KAISER+KRAFT ne dolaze svaki dan: nekoliko stotina kutija i spremnika za slaganje, uz to regali u posebnoj izvedbi za specijalno opremanje skladišta. Još je neobičnije mjesto: otok na pučini – Helgoland.


Više o ovom projektu

 

VISHAY ELECTRONIC, SELB, BAVARSKA, NJEMAČKA

 

Vishay Electronic svoj je logistički centar za elektroničke komponente koji surađuje s cijelim svijetom koncentrirao na jednom mjestu u Njemačkoj, u gradiću Selbu, a u planiranju i unutarnjem opremanju u potpunosti se oslonio na savjetovanje i proizvode tvrtke KAISER+KRAFT Deutschland. U novoizgrađenoj zgradi od 2150 kvadratnih metara za skladište organizirano je odgovarajuće unutarnje uređenje.


Više o ovom projektu

 

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland, Njemačka

 

Tvrtka Egon Grosshaus GmbH & Co. KG za osiguranje kvalitete uz ispitni laboratorij jednu je halu pretvorila u uredske površine – bez promjene strukture same građevine.

Planiranje i realizaciju preuzela je tvrtka KAISER+KRAFT Deutschland.


Do projekta GROSSHAUS.

 

 

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Sjeverna Rajna-Vestfalija

 

Ralf Müller pruža kokošima mobilni dom, a mi isporučujemo odgovarajuća podvozja. Suradnja s tvrtkom KAISER+KRAFT Njemačka traje već od 2013. godine. S našim je podvozjima do sada izgrađeno više od 100 kokošinjaca.


Više o ovom projektu

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen, Njemačka

 

Nova lokacija, novi uredi: ujesen 2014. ponuđač usluga na području tekstila CWS-boco iz Wiesbaden-Nordenstadta uselio je u novo sjedište. Otada odjel prodaje može uživati u ukupno 1800 m² moderno i ergonomski uređenih radnih mjesta i prostora za boravak – sve je to koordinirano, planirano i uređeno uz podršku tvrtke KAISER+KRAFT Deutschland.


Više o ovom projektu

Kontakt

Kontaktirajte nas ako i Vi namjeravate planirati neki projekt.
Naši će Vas stručnjaci kompetentno savjetovati i podržati.

Kontakt za savjetovanje, planiranje i analizu potreba:

Tel. 0800 / 68 00
E-pošta: service@kaiserkraft.hr

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda