Marka
Visina [mm]
16
16
2110
2110
-
Širina [mm]
50
50
6100
6100
-

Prihvatna korita

Ni makac! Bilo da se radi o paletama ili skladištenju bačvi, pomično ili s mogućnošću slaganja, plosnatim ili univerzalnim koritima za manje posude: ako postoji bilo kakva mogućnost da bi opasne tvari mogle ugroziti osobe ili okoliš, naša prihvatna korita pouzdano su i praktično rješenje. Stoga potražite model koji Vam odgovara!

U kategoriji Prihvatna korita nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, CEMO, EUROKRAFTbasic, asecos, QUIPO, Justrite, PRESSOL, hofe.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 246
Prikaz:

Kada treba skupljati opasne tvari: prihvatna koritaPri zamjeni ulja već ste to sigurno jednom doživjeli: mehaničar otpusti vijak, a crni iscjedak zatim curi u prihvatno korito ispod motora.Tekućine opasne za okoliš ne susrećemo samo pri održavanju ili popravljanju strojeva, a za njihovo skupljanje i zbrinjavanje obvezni su posebni spremnici od specijalnih materijala: prihvatna korita. U svim područjima industrije, u strojogradnji, građevinarstvu i svugdje gdje se radi s pogonskim tvarima, rashladnim tekućinama, mazivima, uljima, lakovima, lužinama ili kiselinama upotrebljavaju se različite vrste prihvatnih korita. A tvrtka KAISER+KRAFT ima ih u svojoj ponudi, prilagođene Vašim potrebama i usklađene sa zakonskim zahtjevima.Mobilna, podna, za male posude – prihvatna korita za svaku potrebuTekućine koje ugrožavaju vode ili mogu izazvati požar ne zahtijevaju posude koje su im dorasle samo zbog zakonskih propisa. Zato Vam nudimo podna korita svih mogućih veličina i debljina. Pri tome smo mislili i na pravi materijal za određenu tekućinu. Od čeličnog lima preko polietilena do PVC-a, na kotačima, s podnožjem, kao regali za bačve ili male posude – skupit će problematične tekućine te ih odgovarajuće zbrinuti ili ih sačuvati do zbrinjavanja. Korist je očita: odgovorno rukovanje opasnim tvarima ne zahtijeva samo zakonodavac, nego se zaštita voda u poduzetništvu jednostavno podrazumijeva.Rukovanje opasnim tvarima – sve za tvrtkuNe bismo mi bili KAISER+KRAFT da u svakom području ne ispunimo svoje geslo: »Sve za tvrtku«. I tako upravo u području rukovanja opasnim tvarima imamo cjelokupnu ponudu. Ona započinje s posudama svih vrsta kao što su bačve, kante ili spremnici preko ormara za opasne tvari pa sve do viličara i drugih podiznih uređaja i uređaja za dizanje kojima ćete delikatni teret moći skladištiti na pravoj visini. Nazovite nas jer i pri tome vrijedi: usluga je naša jača strana!