Dizalice

Jeste li znali da je izraz »kran« izveden iz starogrčke riječi koja označava pticu »ždral«? Kao ta ptica, tako se i kranovi odn. dizalice nalaze visoko iznad tla − pritom pak dižu ili premještaju teške i velike predmete na visini. Nudimo Vam pouzdana i sigurna, pomična i nepomična rješenja dizalica različitih nosivosti.

U kategoriji Dizalice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Vetter, Thern, Eichinger, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic.

Marka
Vrsta proizvoda
Donji rub konzola krana
Najprodavanije
Količina proizvoda: 154

Kranovi za skladište, proizvodnju i montažuPri spomenu riječi »kran« odmah pomišljate na gradilište? Mi odmah pomišljamo na svoje praktične zakretne i portalne kranove te radioničke dizalice. Oni naposljetku u montažnim i skladišnim halama osiguravaju besprijekorne radne procese, a njima se također može rukovati bez dozvole za upravljanje kranom.Odlike naših kranovaJedna je stvar našim kranovima i njihovim velikim srodnicima zajednička: oni su stručnjaci za podizanje i premještanje teških predmeta. Bez obzira na to je li riječ o alatu, strojevima ili građevinskom materijalu, kranovi tvrtke KAISER+KRAFT transportiraju terete težine do 3000 kilograma bez naznaka umora, i to čak sto ili više puta dnevno.Pri tome se njihova mala veličina očituje kao prednost prije svega tijekom primjene u unutarnjem području. Tako ne samo da ne morate imati vozača krana, već će naši kranovi svoj posao obavljati i u skučenim prostorima. A kada su gotovi s poslom, oni se u brojnim slučajevima mogu jednostavno ukloniti.Ove ćete kranove dobiti kod nasKran nije jednako kran, a to se odnosi kako na gradilište tako i na primjenu u radionici. Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete mobilne i stacionarne kranove i dizalice za gotovo svaku svrhu primjene:  • Pomični portalni kranovi od aluminija ili čelika

  • Stupni i zidni okretni kranovi

  • Radioničke dizalice

  • Kranovi s protuutegom


Kada je određeni kran baš onaj koji je za tu situaciju potreban prije svega ovisi o tome što namjeravate činiti s njime.Ovako ćete pronaći pravi kranU pogledu ovoga odlučujući su čimbenik mjesto i svrha primjene. Ako kran želite trajno upotrebljavati na fiksnoj lokaciji, dobar je odabir stacionarno rješenje. Portalni kranovi s kotačima mogu se gurati, odnosno povlačiti. Oni su također dobro prikladni za popravke i montažne radove na promjenjivim lokacijama.Zakretni kranovi objedinjuju više radnih koraka: podizanje, zakretanje i premještanje. Oni se, primjerice, upotrebljavaju za podizanje proizvoda s jedne trasnportne trake na drugu. U izvedbi zidnoga okretnog krana oni neće zauzimati nikakav prostor na tlu te se mogu pričvršćivati na svakoj visini. Za prostorije s ograničenom visinom kod nas ćete pronaći niske stupne okretne kranove u kompaktnoj konstrukciji.Kao svestrani talent za dizanje i transport teških kutija, spremnika i drugih predmeta u radnoj svakodnevici preporučujemo radioničku dizalicu. Ako se želite približiti vrlo blizu predmetima, najbolje je da uložite u kran s protuutegom. Ako se predmet koji želite transportirati nalazi na paleti, moći ćete transportirati kako njega tako i paletu, a da pri tome ne morate prijeći s krana na viličar. Sve što Vam je za to potrebno jest vilica za kran.Ovi su Vam proizvodi kod nas također dostupni za podizanje i transportOsim kranova u različitim izvedbama, u našoj Vam trgovini na raspolaganju stoji velik odabir drugih podiznih uređaja i uređaja za podizanje, od viličara s vilicama preko mini dizalice sve do običnog viličara. Pri tome ćete naše proizvode kupiti s pomoću stručnog savjetovanja. Obratite nam se, pomoći ćemo Vam pri odabiru.