0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Vrsta proizvoda
Visina vješanja od - do
Svojstvo
Svijetla širina
Nosivost
Dužina zubaca
Doseg
Donji rub konzola krana
Prikaži više
 

Dizalice

Jeste li znali da je izraz »kran« izveden iz starogrčke riječi koja označava pticu »ždral«? Kao ta ptica, tako se i kranovi odn. dizalice nalaze visoko iznad tla − pritom pak dižu ili premještaju teške i velike predmete na visini. Nudimo Vam pouzdana i sigurna, pomična i nepomična rješenja dizalica različitih nosivosti.
Pronađeno je 139 proizvoda
| | |
Pronađeno je 139 proizvoda

Kranovi za skladište, proizvodnju i montažuPri spomenu riječi »kran« odmah pomišljate na gradilište? Mi odmah pomišljamo na svoje praktične zakretne i portalne kranove te radioničke dizalice. Oni naposljetku u montažnim i skladišnim halama osiguravaju besprijekorne radne procese, a njima se također može rukovati bez dozvole za upravljanje kranom.Odlike naših kranovaJedna je stvar našim kranovima i njihovim velikim srodnicima zajednička: oni su stručnjaci za podizanje i premještanje teških predmeta. Bez obzira na to je li riječ o alatu, strojevima ili građevinskom materijalu, kranovi tvrtke KAISER+KRAFT transportiraju terete težine do 3000 kilograma bez naznaka umora, i to čak sto ili više puta dnevno.Pri tome se njihova mala veličina očituje kao prednost prije svega tijekom primjene u unutarnjem području. Tako ne samo da ne morate imati vozača krana, već će naši kranovi svoj posao obavljati i u skučenim prostorima. A kada su gotovi s poslom, oni se u brojnim slučajevima mogu jednostavno ukloniti.Ove ćete kranove dobiti kod nasKran nije jednako kran, a to se odnosi kako na gradilište tako i na primjenu u radionici. Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete mobilne i stacionarne kranove i dizalice za gotovo svaku svrhu primjene:  • Pomični portalni kranovi od aluminija ili čelika

  • Stupni i zidni okretni kranovi

  • Radioničke dizalice

  • Kranovi s protuutegom


Kada je određeni kran baš onaj koji je za tu situaciju potreban prije svega ovisi o tome što namjeravate činiti s njime.Ovako ćete pronaći pravi kranU pogledu ovoga odlučujući su čimbenik mjesto i svrha primjene. Ako kran želite trajno upotrebljavati na fiksnoj lokaciji, dobar je odabir stacionarno rješenje. Portalni kranovi s kotačima mogu se gurati, odnosno povlačiti. Oni su također dobro prikladni za popravke i montažne radove na promjenjivim lokacijama.Zakretni kranovi objedinjuju više radnih koraka: podizanje, zakretanje i premještanje. Oni se, primjerice, upotrebljavaju za podizanje proizvoda s jedne trasnportne trake na drugu. U izvedbi zidnoga okretnog krana oni neće zauzimati nikakav prostor na tlu te se mogu pričvršćivati na svakoj visini. Za prostorije s ograničenom visinom kod nas ćete pronaći niske stupne okretne kranove u kompaktnoj konstrukciji.Kao svestrani talent za dizanje i transport teških kutija, spremnika i drugih predmeta u radnoj svakodnevici preporučujemo radioničku dizalicu. Ako se želite približiti vrlo blizu predmetima, najbolje je da uložite u kran s protuutegom. Ako se predmet koji želite transportirati nalazi na paleti, moći ćete transportirati kako njega tako i paletu, a da pri tome ne morate prijeći s krana na viličar. Sve što Vam je za to potrebno jest vilica za kran.Ovi su Vam proizvodi kod nas također dostupni za podizanje i transportOsim kranova u različitim izvedbama, u našoj Vam trgovini na raspolaganju stoji velik odabir drugih podiznih uređaja i uređaja za podizanje, od viličara s vilicama preko mini dizalice sve do običnog viličara. Pri tome ćete naše proizvode kupiti s pomoću stručnog savjetovanja. Obratite nam se, pomoći ćemo Vam pri odabiru.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda