Marka
Visina [mm]
350
350
2140
2140
-
Širina [mm]
250
250
9600
9600
-

Ormarići, pretinci sa zaključavanjem

Društvene prostorije su znanost za sebe. Ne vjerujete nam? Onda pogledajte naš asortiman u području ormarića i pretinaca sa zaključavanjem. Čelični ormari, garderobni sustavi, pojedinačni pretinci sa zaključavanjem, ormar s pretincem sa zaključavanjem – iznenadit ćete se što je sve moguće učiniti pri opremanju društvenih prostorija.

U kategoriji Ormarići, pretinci sa zaključavanjem nudimo Vam proizvode sljedećih marki: CP, Wolf, QUIPO, BISLEY, EUROKRAFTpro, LISTA.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 834
Prikaz:
Ormarići i pretinci sa zaključavanjem
Ormarić i pretinac sa zaključavanjem predmeti su za uređenje bez kojih se sportske dvorane, bazeni, svlačionice i škole više ne mogu zamisliti. Sportski entuzijasti svoje vrijedne stvari i odjeću žele pospremiti na sigurno mjesto dok u teretani dižu utege ili na terenu za golf ubacuju loptice u rupe. Učenici i studenti mogu sigurno zaključati knjige i jakne ispred knjižnice ili u hodniku školske zgrade dok stječu novo znanje. Djelatnici čuvaju radnu odjeću, ali i odjeću za slobodno vrijeme u za to predviđenim ormarićima za odjeću. Ormarići ili takav ormar s pretincima sa zaključavanjem praktični su predmeti iz svakodnevice na koje djelatnici u poduzeću i potrošači u javnim zgradama i rekreativnim ustanovama odavno gledaju kao na dio svakodnevice. Mi nudimo ormariće, garderobne ormare i pretince sa zaključavanjem u brojnim izvedbama. Od čeličnog ormara, garderobnog sustava ili pojedinačnog pretinca sa zaključavanjem – izbor je velik i može se kombinirati. Ako želite individualno kombinirati te primjerice ormarić za odjeću spojiti s kockastim ormarićem sa zaključavanjem, trebate voditi računa o tome da uvijek povezujete iste modele. Tako stvarate ujednačenu sliku i ormariće možete sastaviti gotovo bez napora. Pri tome svakako obratite pozornost na jednake dimenzije pojedinih dijelova. Na internetu ćete pronaći posebno uske, ali i posebno visoke ormariće s najrazličitijim funkcijama. K tomu postoje ormarići s garderobnim klupicama smještenima ispred ili ispod ormarića, čime se omogućuje još ugodnije presvlačenje u kabinama.

Izvedbe ormarića – odgovarajući ormar za čuvanje za svako područje
Ormarići u našoj internetskoj trgovini imaju različite karakteristike i svojstva koja u određenim područjima često predstavljaju dodatnu vrijednost. Ventilacijski otvori ili ventilacijski prorezi općenito su atributi koje biste trebali pronaći na dobrom garderobnom ormaru. Oni jamče da odjeća koju u njima čuvate kasnije neće imati ustajali miris. Noge ormara ili podnožja trebaju čuvati pod, a svaki bi se ormar trebao moći jednostavno čistiti, što se može postići unutarnjim policama bez rubova. Ormarići marke QUIPO imaju sve važne karakteristike. Njihovi osnovni i montažni elementi unutar modela proizvoda mogu se individualno kombinirati. Najvažnije je svojstvo ormarića i pretinca sa zaključavanjem mogućnost zaključavanja. Na internetu k tomu možete naručiti ormariće s cilindarskom bravom, glavnim ključem ili praktični sustav za zaključavanje. Važno je da prilikom naknadne kupnje i demontaže odaberete iste modele za zaključavanje. Druge su ponuđene mogućnosti zaključavanja naprave za lokote ili sigurnosna okretna brava koja se ne može provaliti okretanjem. Modeli ormarića marke EUROKRAFT k tomu nude i opciju zaključavanja u tri točke kod koje se zaključava s gornje i donje strane garderobnog ormara. Tko želi da u svlačionici bude mirnije te želi zaštititi vrata ormara, odlučit će se za ormarić s gumenim odbojnikom. Elektrolitski pocinčani ormarići i garderobni ormari od nehrđajućeg čelika posebno su prikladni za vlažne prostorije. Pretinci sa zaključavanjem u školi ili u javnim ustanovama u kojima vladaju nešto suroviji uvjeti trebali bi biti izrađeni od stabilnog i dugotrajnog materijala. Ormari s pretincima sa zaključavanjem koje tvrtka KAISER+KRAFT preporučuje takvim ustanovama izrađeni su od čvrstog čelika i vrlo su otporni zbog izbočenja prema van. To je pametna investicija koja se zbog najviših standarda kvalitete neće tako brzo uništiti. U svlačionicama i garderobama s malo mjesta za uređenje ormari za uštedu prostora i ormari s vratima u obliku slova Z alternativa su kojom se ostvaruje ušteda prostora. U tvornici, skladištu, radionici i uredu čelični ormari s pretincima različitih veličina mogu poslužiti za čuvanje dokumenata, odjeće i alata. Mrežasti garderobni ormari i pretinci sa zaključavanjem s oknom omogućuju bolju kontrolu pohranjenih predmeta jer ih svatko može vidjeti.