0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Visina
Širina
Serija
Materijal
Dubina
Broj pretinaca
Broj odjeljaka
Boja vrata
Prikaži više
 

Ormarići, pretinci sa zaključavanjem

Društvene prostorije su znanost za sebe. Ne vjerujete nam? Onda pogledajte naš asortiman u području ormarića i pretinaca sa zaključavanjem. Čelični ormari, garderobni sustavi, pojedinačni pretinci sa zaključavanjem, ormar s pretincem sa zaključavanjem – iznenadit ćete se što je sve moguće učiniti pri opremanju društvenih prostorija.
Pronađeno je 833 proizvoda
| | |
Savjetnik za kupnju za kategoriju Ormarići
Pronađeno je 833 proizvoda
Ormarići i pretinci sa zaključavanjem
Ormarić i pretinac sa zaključavanjem predmeti su za uređenje bez kojih se sportske dvorane, bazeni, svlačionice i škole više ne mogu zamisliti. Sportski entuzijasti svoje vrijedne stvari i odjeću žele pospremiti na sigurno mjesto dok u teretani dižu utege ili na terenu za golf ubacuju loptice u rupe. Učenici i studenti mogu sigurno zaključati knjige i jakne ispred knjižnice ili u hodniku školske zgrade dok stječu novo znanje. Djelatnici čuvaju radnu odjeću, ali i odjeću za slobodno vrijeme u za to predviđenim ormarićima za odjeću. Ormarići ili takav ormar s pretincima sa zaključavanjem praktični su predmeti iz svakodnevice na koje djelatnici u poduzeću i potrošači u javnim zgradama i rekreativnim ustanovama odavno gledaju kao na dio svakodnevice. Mi nudimo ormariće, garderobne ormare i pretince sa zaključavanjem u brojnim izvedbama. Od čeličnog ormara, garderobnog sustava ili pojedinačnog pretinca sa zaključavanjem – izbor je velik i može se kombinirati. Ako želite individualno kombinirati te primjerice ormarić za odjeću spojiti s kockastim ormarićem sa zaključavanjem, trebate voditi računa o tome da uvijek povezujete iste modele. Tako stvarate ujednačenu sliku i ormariće možete sastaviti gotovo bez napora. Pri tome svakako obratite pozornost na jednake dimenzije pojedinih dijelova. Na internetu ćete pronaći posebno uske, ali i posebno visoke ormariće s najrazličitijim funkcijama. K tomu postoje ormarići s garderobnim klupicama smještenima ispred ili ispod ormarića, čime se omogućuje još ugodnije presvlačenje u kabinama.

Izvedbe ormarića – odgovarajući ormar za čuvanje za svako područje
Ormarići u našoj internetskoj trgovini imaju različite karakteristike i svojstva koja u određenim područjima često predstavljaju dodatnu vrijednost. Ventilacijski otvori ili ventilacijski prorezi općenito su atributi koje biste trebali pronaći na dobrom garderobnom ormaru. Oni jamče da odjeća koju u njima čuvate kasnije neće imati ustajali miris. Noge ormara ili podnožja trebaju čuvati pod, a svaki bi se ormar trebao moći jednostavno čistiti, što se može postići unutarnjim policama bez rubova. Ormarići marke QUIPO imaju sve važne karakteristike. Njihovi osnovni i montažni elementi unutar modela proizvoda mogu se individualno kombinirati. Najvažnije je svojstvo ormarića i pretinca sa zaključavanjem mogućnost zaključavanja. Na internetu k tomu možete naručiti ormariće s cilindarskom bravom, glavnim ključem ili praktični sustav za zaključavanje. Važno je da prilikom naknadne kupnje i demontaže odaberete iste modele za zaključavanje. Druge su ponuđene mogućnosti zaključavanja naprave za lokote ili sigurnosna okretna brava koja se ne može provaliti okretanjem. Modeli ormarića marke EUROKRAFT k tomu nude i opciju zaključavanja u tri točke kod koje se zaključava s gornje i donje strane garderobnog ormara. Tko želi da u svlačionici bude mirnije te želi zaštititi vrata ormara, odlučit će se za ormarić s gumenim odbojnikom. Elektrolitski pocinčani ormarići i garderobni ormari od nehrđajućeg čelika posebno su prikladni za vlažne prostorije. Pretinci sa zaključavanjem u školi ili u javnim ustanovama u kojima vladaju nešto suroviji uvjeti trebali bi biti izrađeni od stabilnog i dugotrajnog materijala. Ormari s pretincima sa zaključavanjem koje tvrtka KAISER+KRAFT preporučuje takvim ustanovama izrađeni su od čvrstog čelika i vrlo su otporni zbog izbočenja prema van. To je pametna investicija koja se zbog najviših standarda kvalitete neće tako brzo uništiti. U svlačionicama i garderobama s malo mjesta za uređenje ormari za uštedu prostora i ormari s vratima u obliku slova Z alternativa su kojom se ostvaruje ušteda prostora. U tvornici, skladištu, radionici i uredu čelični ormari s pretincima različitih veličina mogu poslužiti za čuvanje dokumenata, odjeće i alata. Mrežasti garderobni ormari i pretinci sa zaključavanjem s oknom omogućuju bolju kontrolu pohranjenih predmeta jer ih svatko može vidjeti.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda