0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja
Dubina
Materijal
Širina
Visina
 

Ormari za pohranu nacrta

Kamo s kartama i planovima velikog formata, slikama i nacrtima? Imamo prijedlog: u naše posebne ormare za pohranu nacrta. Bez obzira radi li se o arhitektonskom uredu, galeriji ili arhivi: ormari za pohranu nacrta nude mjesto za sve što premašuje uobičajeni format papira.
Pronađeno je 2 proizvoda
| | |
Neto
od 7.600,- kn
Neto
od 8.500,- kn
Pronađeno je 2 proizvoda
Ormari za pohranu nacrta
Posebna organizacijska pomagala za sve što ne stane u registrator za dokumente ili mapu svakako su ladičari. Mogućnosti spremanja zaštićene od svjetla u nekim su strukama neizostavne. Arhitekti ormare za pohranu nacrta koriste za karte i planove, grafičari, umjetnici i fotografi ormare za pohranu nacrta trebaju za položeno čuvanje svih vrsta papira koji uz formate ladica A0 odnosno A1 obuhvaćaju i velike formate. Upravo su u knjižnicama, arhivima i muzejskim zbirkama ormari za pohranu nacrta neizostavno pomagalo u svakodnevnom radu. Za potrebe umjetničkih galerija, za dugotrajno čuvanje arhivske građe ili kao uredski sustav za čuvanje zaštićen od trošenja, ladičari i ormari za pohranu nacrta prvi su izbor. Za kontrolirano čuvanje medija u knjižnicama, za sigurno čuvanje bez izlaganja svjetlu, uključujući i stilske prezentacije predmeta i nacrta u muzejima, ormari za pohranu nacrta jednostavno su neizostavni. Različite ormare za pohranu nacrta pronaći ćete u ponudi tvrtke KAISER+KRAFT.

Tehničko sredstvo za rad za posebne zahtjeve
Ormari za pohranu nacrta smatraju se tehničkim sredstvima za rad u smislu njemačkog Zakona o sigurnosti uređaja (GSG) te stoga podliježu sigurnosno-tehničkim zahtjevima iz 3. članka toga zakona. Kvalitetan pečeni lak neće Vam zamjeriti ni veća opterećenja ili udarce. Blokada protiv izvlačenja kod velikih je formata dodatna zaštita od prevrtanja, a podržavaju je dugovječne teleskopske vodilice s kugličnim ležajevima. Samostalno uvlačenje sprječava neočekivane prepreke te tako postaje sastavni dio sigurnosti na radu.
Usporedba proizvoda