Ormari za alat

Kada voditelj radionice nestrpljivo kucka po ručnom satu dok vježbenik nervozno traži kliješta, turpiju ili čekić ... tada je krajnje vrijeme za ormar s alatom. On u brzom ritmu svakidašnjice skrbi za red, zaštitu i brz pristup svim potrebnim radnim uređajima. Na taj će se način zadovoljiti šef. I njegov sat.

U kategoriji Ormari za alat nudimo Vam proizvode sljedećih marki: RAU, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, mauser, Pavoy, Wolf, C+P.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
460
460
2000
2000
-
Relevantno
Količina proizvoda: 75

Ormari za alat – sustavno odlaganjeImati sve potrebno za odraditi posao je jedno. Odmah pronaći sve što Vam u tom trenu treba je drugo. Htjeli biste imati oboje? U tom Vam slučaju preporučujemo ormar za alat tvrtke KAISER+KRAFT.Koje su prednosti ormara za alate?Ormari za alate unose red čime se omogućuje brži i ugodniji rad. Uz to naši ormari štite alate i komponente od prljavštine, vlage i neovlaštenog pristupa.Koja su svojstva važna za ormare za alate?Ormari za alate moraju biti izdržljiviji od uobičajenih ladičara. To kreće već od težine. Nosivost kućišta naših radioničkih ormara iznosi do 1,5 tona, što je dovoljno za teške komponente. Uz to materijali kao što su nehrđajući čelik i čelični lim te pocinčane police osiguravaju robusnost i dugačak vijek trajanja u teškoj radnoj svakodnevici.Da bi u ormaru sve bilo na mjestu, naši ormari za alat dolaze s više ladica i/ili polica. Rupičaste ploče idealne su za vješanje alata kako bi Vam po potrebi bili nadohvat ruke. Zahvaljujući dodatnoj opremi za ladice kao što su protuklizne podloge i razdjelnici zadržat ćete preglednost čak i ako imate puno sitnih dijelova.Kako pronaći savršeni radionički ormar?Postavite si prije kupnje sljedeća pitanja:  • Koje biste alate, komponente ili druge predmete htjeli spremiti u ormar?

  • Kolika bi trebala biti nosivost po polici?

  • Koliko velik smije biti ormar?

  • Koja Vam je unutarnja oprema potrebna?

  • Treba li ormar imati mogućnost zaključavanja?

  • Hoće li ormar biti u radionici ili u nekoj drugoj prostoriji?


Koje posebne vrste ormara za alate postoje?Relativno velik, srednje velik, velik ormar. Ako u ormar želite spremiti posebno velike alate ili druge komponente, savršeno su rješenje naši veliki ormari. Ako se radi o puno malih dijelova, dobit ćete ormare s kvalitetnim otvorenim skladišnim kutijama u različitim bojama. Tako ćete imati sve što Vam je potrebno za održavanje reda u ormaru.Teoretski i svoje prijenosno računalo možete spremiti u ormar za alat, no ipak imamo bolji prijedlog. Ormari za punjenje baterija opskrbit će mobitel, prijenosno računalo ili tablet energijom za daljnji rad, a dostupni su s pretincima sa zaključavanjem. Jednostavno priključite ormar na uobičajenu utičnicu i to je to.U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete i ormare za čistu prostoriju koji ispunjavaju sve zakonske zahtjeve u pogledu namještaja u čistim prostorijama te kompletne sustave ormara s radnom pločom i rupičastim stijenkama.Ne pronalazite ormar koji biste željeli? Obratite nam se. Rado ćemo se pobrinuti za pojedinačne želje. Naravno, ne nudimo Vam samo ormare za alat nego i komplete alata, radne stolove i radne stolove za izvedbu sustava te kompletnu sistemsku opremu.