0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Marka
Snaga čišćenja
Učinak vlaženja
Veličina prostora
 

Sredstva za pročišćavanje zraka, zračni uređaji za pranje

Smog u uredu? To Vam stvarno nije potrebno: nemojte trpjeti suh i ustajali zrak! Spriječite zdravstvene rizike s uređajem za pročišćavanje zraka i stanite na kraj neugodnim mirisima.
Pronađeno je 2 proizvoda
| | |
IDEAL - Uređaj za pročišćavanje zraka AP30
za veličine prostora do 30 m²
Cijena na upit
IDEAL - AIR COMBI CLEAN ACC55
za veličine prostora do 55 m²
Cijena na upit
Pronađeno je 2 proizvoda
Uređaji za pročišćavanje zraka – na ovaj ćete način ostati zdravi.
U uredskom smo poslu nažalost vrlo često izloženi suhom zraku. Što je zrak suši to je nezdraviji: glava boli, grlo grebe, a oči peku. Čak i virusima gripe odgovara suha atmosfera za brzo širenje zrakom.
U tome je slučaju idealan uređaj za pročišćavanje zraka. Ne naziva se on uzalud i uređajem za pranje zraka jer pomoću njega loš zrak ponovno postaje čist. Usporedimo sada neke poznate metode: provjetravanje izvan velikog grada ima smisla, dok čaša vode na grijaćem tijelu brzo postaje rasadnikom za bakterije. Stoga se odrecite toga i posegnite za uređajem za pročišćavanje zraka. Ovlaživači zraka higijenski su gledano izvanredni ako se redovito čiste i održavaju.

Idealan zrak
Naši uređaji za pročišćavanje zraka IDEAL opremljeni su učinkovitim sustavima za čišćenje: pelud, alergeni, bakterije i virusi imaju jednako malo šanse kao i fina prašina, pare i mirisi. Za to se brinu filtar za sitnu prašinu, filtar za mirise i ionizator. Profesionalna oprema se isplati: radit ćete u prostoru s idealnom kvalitetom zraka.
Usporedba proizvoda