Garderobe, stalci za odjeću

S policom za šešire ili stalkom za kišobrane, na zidu ili na podu, s kukama ili gumbima… riječ je o garderobama i garderobnim stalcima. A mogli bismo ih nazvati i drukčije: to su posjetnice Vaše tvrtke jer su prostori u kojima se garderobe nalaze najčešće prve prostorije koje posjetitelji, gosti ili stranke primijete. Dobro je što kod nas možete pronaći velik izbor raznih vrsta garderoba!

U kategoriji Garderobe, stalci za odjeću nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, MAUL, hofe, EUROKRAFTbasic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
18
18
2000
2000
-
Relevantno
Količina proizvoda: 83

Garderobe i stalci za odjeću – više od elemenata za odlaganje



Stručnjaci su složni: višeslojne su izvedbe u trendu. Pri tome je nošenje većeg broja slojeva lanjski snijeg. Rijetko tko to neće učiniti tijekom kišovitih dana ili zimi. Samo ostaje pitanje kamo li samo odložiti jaknu, kapu i kišobran nakon dolaska u topli i suhi ured? Garderobe i stalci za odjeću tvrtke KAISER+KRAFT pružaju Vam mogućnost pospremanja nepotrebnih odjevnih predmeta. Stoga se nećete morati znojiti cijeli radni dan niti svoju odjeću držati na podu ili na pisaćem stolu.



Garderobe i stalci za odjeću u različitim izvedbama



Okrugli garderobni stalci u klasičnom dizajnu izgledat će stilski u svakom ulaznom području i ostaviti dobar dojam kod posjetitelja. Za zadivljene će se poglede pobrinuti suvremene varijante od drva ili s kukama s gumbima. Nemate pregršt prostora na raspolaganju? Uske zidne garderobe i pojedinačne zidne kuke mogu se izvrsno smjestiti pod mrtvim kutom iza vrata te kombinirati sa zasebnim držačem kišobrana. Kako osobe koje nose šešire i kape ne bi svoja pokrivala morali ostavljati na prozorskim klupčicama, u našoj ćete trgovini pronaći modele s površinom za odlaganje.



A što ako Vam je potreban prostor za brojne odjevne predmete? Za velike prostorije, čekaonice i garderobe na događanjima preporučujemo redne garderobne stalke. Njih kod tvrtke KAISER+KRAFT možete pronaći i u dvostranoj izvedbi. Stoga će se oni moći upotrebljavati s obiju strana. Garderobne stalke s kotačima moći ćete s lakoćom upotrebljavati na različitim mjestima te ih ukloniti nakon upotrebe.



Alternativne opreme za društvene prostorije



Ako želite da Vaši djelatnici tijekom radnog vremena mogu sigurno pospremiti brojne slojeve odjeće i svoje vrijedne predmete, nudimo Vam ormariće i pretince sa zaključavanjem. Oni su dostupni u različitim izvedbama i dimenzijama te su također prikladni za javne ustanove kao što su bazeni i knjižnice. Imate pitanja u vezi s našim uredskim namještajem i elementima opreme? S radošću ćemo Vam pomoći pri odabiru garderobnih sustava te, dakako, Vaše cjelokupne uredske opreme.