0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Tražite namještaj za Vaš ured u tvrtki?

 

Tvrtka KAISER+KRAFT rado će Vam pomoći da pronađete odgovarajuću opremu. 

 

Kao jedan od vodećih B2B kataloških prodavatelja za opremanje ureda svojim klijentima ne nudimo samo izvanredno raznovrstan asortiman i temeljito poznavanje proizvoda već i opsežan paket usluga:

 

Besplatna dostava

Pravo povrata 30 dana

Brza dostava

Minimalno 3 godine jamstva

Kompletni uredi

Ako tražite potpuno novo uređenje ureda, kod tvrtke KAISER+KRAFT ste na pravoj adresi. Ovdje nećete dobiti samo uredski namještaj svih vrsta već se možete poslužiti iz vizualno međusobno usklađenih serija uredskog namještaja . U odabiru pravih proizvoda po želji Vam od pomoći može biti usluga CAD projektiranja. Odjel CAD projektiranja savjetovat će Vas u skladu s Vašim potrebama i rado će s Vama realizirati projektiranje cjelokupnog ureda. 

 

Za Vas ćemo rado preuzeti i montažu namještaja. Za samo 10% kupovne cijene dostavit ćemo Vam namještaj, postavit ćemo ga, a ambalažu ćemo opet povesti natrag sa sobom. Uslugu montaže možete rezervirati odmah uz proizvod tako da kliknete na za to predviđeno polje u prozoru za potvrđivanje.

 

Kompletni uredi koji su ovdje prikazani zgodna su mogućnost da samo jednim klikom kupite kompletnu uredsku opremu. Tu nisu samo pisaći stol i pokretni ladičar već i regal za dokumente i uredska stolica – sve na jednom mjestu i međusobno savršeno usklađeno.

 

Uredske stolice

Tko približno osam sati dnevno provede za pisaćim stolom, trebao bi pri izboru prave uredske stolice posebnu pozornost obratiti na njezinu funkcionalnost.

 

Ergonomske okretne stolice , primjerice, posebno su prikladne za osobe koje dugo sjede. One čuvaju opterećene dijelove leđa te daju ergonomski doprinos ugodnom osjećaju na radnom mjestu. Integriranom točkastom sinkronom mehanikom mogu se poduprijeti važni pokreti kao što su naginjanje unaprijed ili ustranu. Trodimenzionalno pomični zglob sjedala kao kod udobnih okretnih stolica jamči maksimalnu slobodu kretanja tijekom sjedenja.

 

Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete velik izbor ergonomskih uredskih stolica najrazličitijih vrsti dizajna od vrlo različitih materijala. Neke od najomiljenijih modela pripremili smo za Vas u ovom pregledu. Naš cijeli asortiman možete pogledati ovdje:

 

Pogledajte cijeli asortiman

 

Pisaći stolovi

Pisaći stolovi igraju središnju ulogu u uređenju uredskog radnog mjesta. S jedne strane moraju ispuniti zahtjeve pojedinih djelatnika, a s druge se moraju optimalno integrirati u prostor.

 

Posebne ergonomske prednosti nude pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine jer se mogu individualno prilagoditi svakom djelatniku. Ako ima dovoljno mjesta, preporučujemo kutne pisaće stolove koji djelatniku u uredu daju dovoljno radne površine i prostora za pospremanje. Ispod njih se u pravilu mogu smjestiti čak dva pokretna ladičara.

 

Kombinirajte pojedinačne stolove uz pomoć inteligentnih elemenata za povezivanje s dogradnim stolovima te tako stvorite individualno okruženje. Sve što Vam je za to potrebno pronaći ćete u online trgovini tvrtke KAISER+KRAFT. Izbor aktualnih pisaćih stolova pripremili smo Vam u ovom pregledu. Naš cijeli asortiman možete pronaći ovdje: 

 

Pogledajte cijeli asortiman

 

 

Pokretni ladičari

Pokretni ladičari praktični su pomagači koji na radnom mjestu nude dodatni prostor za pospremanje. Funkcionalni ladičari mogu se smjestiti na neupadljivom mjestu, ispod pisaćeg stola ili kao dodatni prostor za odlaganje pokraj uredskog stola. Tko ne želi micati pokretni ladičar može posegnuti i za stojećim ladičarom .

 

Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete ladičare za pisaći stol s elementom za vješanje registratora, ladicom za potrepštine ili jednostavnim ladicama za registratore, knjige i drugi radni materijal. Dizajn pokretnih ladičara optimalno se može prilagoditi pisaćim stolovima i uredskim regalima iz našeg asortimana. Tako se pojedinačni elementi uredskog namještaja mogu sastaviti u jedinstveni ured.

 

Neke od aktualnih modela pripremili smo za Vas u ovom pregledu. Naš cijeli asortiman možete pronaći ovdje:

 

Pogledajte cijeli asortiman

 

Uredski regali

Uredski regali ne smiju nedostajati ni u jednom dobro organiziranom uredu. Oni nude prostor za pospremanje registratora, dokumenata ili knjiga. Ali mogu se koristiti i za uredske uređaje kao što su pisač, skener ili telefaks. Za te uređaje imamo i regale sa specijalnim otvorima za kabele.

 

Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete velik izbor uredskih regala različitih visina, širina i boja. Niski regal za odlaganje prikladan je, primjerice, kao površina za odlaganje ispod prozorske klupice. Ako imate malo mjesta, kutni regali mogu predstavljati rješenja koja će Vam uštedjeti prostor, a optimalno će iskoristiti prostor koji Vam stoji na raspolaganju. U velikim uredima kojima treba puno prostora za pospremanje mogu se koristiti zidni regali velikih površina. 

 

Mali izbor naših uredskih regala za Vas smo pripremili u ovom pregledu. Naš cijeli asortiman možete pronaći ovdje:

 

Pogledajte cijeli asortiman

 

Ormari za dokumente

Ormari za dokumente nude sigurnost, red i prostor, tri kriterija koji u uredu igraju važnu ulogu. Ako su ormari za dokumente s mogućnošću zaključavanjai , važne dokumente koji nisu za svačije oči možete pospremiti iza zatvorenih vrata. Ako Vam je potreban brzi pristup registratorima koje redovito koristite, nude Vam se  regalni ormari  s otvorenim pretincima. 

 

Ako na zid možete staviti cijeli komplet ormara za dokumente, to će Vam ponuditi veliku dozu reda i obilje mogućnosti za pospremanje. Ima tu mjesta i za integriranu garderobu i za stalno korištene potrepštine kao što su četke, usisavači ili kanta za zalijevanje. Sve te predmete možete pospremiti ondje, a da time ne narušite izgled prostorije. 

 

Izbor naših ormara za dokumente za Vas smo pripremili u ovom pregledu. Naš cijeli asortiman možete pronaći ovdje:

 

Pogledajte cijeli asortiman  

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju