0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Za promjer
Vrsta proizvoda
Unutarnji promjer
Unutarnja dužina
Materijal
Izvedba
Dužina
Dužina role
Dužina kraka
Prikaži više
 

Zaštita rubova, zaštita površina

Ne postoji paket ni paleta bez rubova. Ako želite da Vaša pošiljka stigne sigurno i neoštećeno na cilj, postoji jedan vrlo jednostavan trik na području pakiranja koji se primjenjuje upravo ovdje: zaštita rubova – uz pomoć dodatne opreme raznih oblika, veličina i materijala.
Pronađeno je 14 proizvoda
| | |
Pronađeno je 14 proizvoda
To će uvijek biti praktično … Zaštita rubova i zaštita površina
Odgovarajuća zaštita rubova i zaštita površina zaštitit će teret i trake za zamatanje od oštećenja nastalih tijekom transporta ili skladištenja. To zvuči krajnje jednostavno, no u stvarnosti je poprilično složeno jer ono što nudimo u okviru zaštite rubova i zaštite površina ispunjava i druge zadaće: ovi proizvodi ne štite samo rubove i površine osjetljivih proizvoda već također služe kao stabilizator ili kao izolacijsko područje između kartonske kutije i proizvoda. Njima se smanjuje trenje ili se tlak ravnomjernije raspodjeljuje na rubovima.

Kako bi roba koja se šalje u svim mogućim oblicima i od svih materijala sigurno dospjela na svoje odredište, ovdje ćete pronaći zaštitu rubova u brojnim različitim izvedbama: širina traka seže od jednostavnog podloška preko letvi, rubova, kutnika i rubova kutnika pa sve do profila. Sljedeći je korak odabir materijala: karton se odlikuje kao jednostavna, no svejedno učinkovita zaštita rubova te se može, baš poput PE pjene, individualno odrezati na potrebnu veličinu. No kod traka za zamatanje s oštrim rubovima potrebni su kutnici za zaštitu rubova od metala ili polietilena. Uz klasičnu zaštitu rubova zaštitne će mreže i tuljci za slanje upotpuniti asortiman. Zaštitne mreže prilagođavaju se svakom obliku – od boce do komponente stroja – i nude pouzdanu zaštitu površina. S okruglim tuljcima za slanje možete slati dokumente ili postere bez savinuća. Što god želite zapakirati i poslati, u našem Vam asortimanu nudimo odgovarajuću zaštitu rubova i zaštitu površina.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda