0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Učinak
Maks. zavareni spoj
Maks. debljina folije
 

Uređaji za zavarivanje folija

Poklopac spušten, folija zavarena: uređaji za zavarivanje folija neizostavni su u području pakiranja jer se njima brzo i jednostavno mogu odrezati te zavariti vrećice od folije i cjevaste folije. Stoga si jednakom brzinom odaberite odgovarajući model!
Pronađeno je 9 proizvoda
| | |
Pronađeno je 9 proizvoda
Nepropusnost je stvar časti: naši uređaji za zavarivanje folija.
Dozvolite nam da Vam predstavimo nepobjedivi dvojac iz snova u području pakiranja i slanja. Oni su: uređaji za zavarivanje folija i vrećice od folije – kada je jedan od ovih proizvoda u blizini, drugi ne može biti daleko. U vrećicama od folije ili cjevastim folijama pouzdano se od onečišćenja i oštećenja štite rezervni dijelovi, dodatna oprema i drugi predmeti. A s pomoću uređaja za zavarivanje folija ove ćete folije rezati i zavarivati brzo i jednostavno, zahvaljujući čemu ćete postići izvrsno brtvljenje. To ih čini neizostavnim sastavnim dijelom u cjelokupnom području pakiranja … a time i neizostavnim proizvodom u našem asortimanu.

Uređaji za zavarivanje folija – problemi se kriju u sitnicama.
No ako sada mislite da je svaki uređaj za zavarivanje folija jednak … pa, krivo ste mislili. Načelni i najvažniji razlikovni kriterij kod naših modela jest dužina i širina zavarenog spoja. Prije naručivanja dobro razmislite o dimenzijama koje su Vam potrebne. Dodatne su komponente primjerice dodatna potporna ploča, uređaji za odmotavanje ili nožno upravljanje uređajem. Ova je zadnja funkcija posebno praktična jer će Vam zahvaljujući njoj obje ruke uvijek biti slobodne. Uz to ćete kod nas pronaći kako početničke modele za do 100 zavarivanja dnevno tako i uređaje visokih performansi koji su idealni za serijsku proizvodnju. Na ovaj ili onaj način u načelu nudimo samo one proizvode koji se konstruiraju posebno za komercijalnu uporabu. Naše geslo naposljetku ne glasi uzalud »Sve za tvrtku«.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda