Marka
Vrsta proizvoda
Materijal

Trake za zamatanje

Trake za zamatanje vjerojatno su najpraktičniji izum otkad postoji roba za slanje. One stabiliziraju velike kartonske kutije i skrbe za zadržavanje robe palete bez velikog napora.
Najbolja stavka u našoj ponudi traka za zamatanje: za svaki paket – neovisno o tome je li riječ o malom paketu, punim paletama ili kompletnom stroju – postoji odgovarajuća traka za vezanje.

U kategoriji Trake za zamatanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTbasic, HSM.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 23
Prikaz:
Trake za zamatanje štite lagane i teške pakete
Što je dobro zapakirano bolje će stići na odredište. Stoga je zamatanje središnji korak u pripremi robe koja se šalje. S otpornim trakama za zamatanje od plastike, kompozitnog materijala ili čelika Vaši će paketi dobiti potrebnu zaštitu tijekom transporta kako se predmeti u njima ne bi pomicali te kako se paketi ne bi mogli otvoriti. Kod zamatanja se roba koja se transportira zatim zamata trakom za vezanje te zateže i osigurava s pomoću uređaja za zamatanje. Kako bi se paket dodatno zaštitio, ispod trake može se položiti zaštita rubova. U načelu se može zamotati praktički sve: snopovi papira, palete, glomazni predmeti poput drva za ogrjev ili snopovi kartona velikog volumena namijenjeni za skladištenje fiksiraju se, osiguravaju i dodatno štite od krađe.

Pronađite odgovarajuću traku za zamatanje
Ovisno o veličini i težini paketa te ovisno o uvjetima transporta najbolje je odabrati lagane plastične trake od polipropilena ili poliestera, rastezljive kompozitne trake ili čelične trake koje su iznimno otporne na kidanje. PP traka kao standardna traka za vezanje ispunit će sve zahtjeve kod paketa i drugih laganih predmeta. Međutim, za teške bi pakete traka za zamatanje trebala biti otporna na lomljenje i nešto manje rastezljiva: u tu su svrhu prikladne PET trake – ili, za najveći stupanj čvrstoće kod visokih temperatura, čelične trake. Kompozitne trake opteretive su gotovo jednako kao čelične trake, ali su i iznimno elastične te se optimalno prilagođavaju svim mogućim oblicima robe koja se transportira. U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete trake za zamatanje ne samo od različitih materijala već i s raznim širinama, dužinama, debljinama i stupnjevima otpornosti na kidanje, kao i različite uređaje za odmatanje za te vrste traka.