0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Za dužinu kraka
 

Spajalice

Spajalica u obliku kliješta za kartonažu, ručna spajalica ili električna stolna spajalica? Odabir ispravne spajalice zvuči tako jednostavno … ali zapravo nije! No bez brige, ovdje ćete zasigurno pronaći onu koja Vam odgovara …
Pronađeno je 11 proizvoda
| | |
Ručna spajalica u obliku kliješta
zatvoreno spajanje, s plitkim podnožjem
Neto
632,- kn
Ručna spajalica
otvoreno spajanje
Neto
691,- kn
Novo
Stolna spajalica, pneumatska
otvoreno i zatvoreno spajanje
Neto
od 15.230,- kn
Neto
2.815,- kn
Industrijska spajalica
otvoreno spajanje
Neto
681,- kn
Neto
7.725,- kn
Spajalica za zatvaranje kartonskih kutija TOP
model za rukovanje jednom rukom
Neto
4.305,- kn
Neto
6.220,- kn
Ručna spajalica u obliku kliješta
zatvoreno spajanje, s podnožjem u obliku slova U
Neto
766,- kn
Pronađeno je 11 proizvoda
Spajalice – koja je prava?
Ako si upravo mislite: »Spajalica je spajalica, što se tu ima puno za reći?«, onda ćemo mi Vama reći: puno toga! Biste li primjerice mogli objasniti razliku među spajalicama? Donosimo Vam kratki sadržaj: jedna vrsta spajalica ispaljuje ili utiskuje spojnicu za spajalice savijenu u obliku slova U u materijal, u kojemu ostaje bez daljnjih promjena oblika. Kod drugih vrsta spajalica nastavci spojnica za spajalice savijeni u obliku slova U preklapaju se kroz uređaj tako da međusobno pričvršćuju materijal koji je potrebno spojiti. No potrošili smo već dosta riječi: u nastavku bismo Vam rado željeli ponuditi neke informacije i savjete o tome kako ćete u našemu asortimanu pronaći odgovarajuću spajalicu.

Pomoću ovih savjeta pronaći ćete odgovarajuću spajalicu.
Važna su pitanja prije kupnje Vaše nove spajalice primjerice sljedeća: koji materijal želite pričvrstiti pomoću njih i koja je najveća dopuštena debljina toga materijala? Ako želite pričvršćivati znakove, etikete ili folije, u načelu će Vam biti dovoljan jednostavniji model no što je to slučaj kod tkanina, izolacijskih ploča ili podnih greda. Ostali detalji o kojima biste također trebali voditi računa su: koja je najveća dopuštena dužina krakova spojnica? Je li Vam draže zatvoreno spajanje s nastavcima savinutima prema unutra ili otvorena varijanta s nastavcima savinutima prema van? Koliko često se koristite spajalicom i koji bi u skladu s time kapacitet punjenja model trebao imati kako ne biste morali stalno puniti uređaj? I možda najvažnije pitanje: je li Vam dovoljna normalna ručna spajalica za svakodnevnu uporabu ili su Vam pak potrebni cjenovno nešto skuplji profesionalni modeli poput pneumatske spajalice u obliku kliješta za kartonažu ili električne stolne spajalice? Bilo kako bilo, kod nas ćete zajamčeno pronaći odgovarajuću spajalicu – te naravno i sve ostalo što Vam je dodatno potrebno u području materijala za pakiranje.
Usporedba proizvoda