0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Za dužinu kraka
 

Spajalice

Spajalica u obliku kliješta za kartonažu, ručna spajalica ili električna stolna spajalica? Odabir ispravne spajalice zvuči tako jednostavno … ali zapravo nije! No bez brige, ovdje ćete zasigurno pronaći onu koja Vam odgovara …
Pronađeno je 24 proizvoda
| | |
Ručna spajalica u obliku kliješta
zatvoreno spajanje, s plitkim podnožjem
Neto
632,- kn
Ručna spajalica
otvoreno spajanje
Neto
691,- kn
Novo
Cijena na upit
Novo
Spajalica u obliku kliješta
s visokoučinkovitim kliještima
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Novo
Stolna spajalica, pneumatska
otvoreno i zatvoreno spajanje
Neto
od 15.230,- kn
Neto
2.815,- kn
Industrijska spajalica
otvoreno spajanje
Neto
681,- kn
Neto
7.725,- kn
Spajalica za zatvaranje kartonskih kutija TOP
model za rukovanje jednom rukom
Neto
4.305,- kn
Neto
6.220,- kn
Ručna spajalica u obliku kliješta
zatvoreno spajanje, s podnožjem u obliku slova U
Neto
766,- kn
Pronađeno je 24 proizvoda
Spajalice – koja je prava?
Ako si upravo mislite: »Spajalica je spajalica, što se tu ima puno za reći?«, onda ćemo mi Vama reći: puno toga! Biste li primjerice mogli objasniti razliku među spajalicama? Donosimo Vam kratki sadržaj: jedna vrsta spajalica ispaljuje ili utiskuje spojnicu za spajalice savijenu u obliku slova U u materijal, u kojemu ostaje bez daljnjih promjena oblika. Kod drugih vrsta spajalica nastavci spojnica za spajalice savijeni u obliku slova U preklapaju se kroz uređaj tako da međusobno pričvršćuju materijal koji je potrebno spojiti. No potrošili smo već dosta riječi: u nastavku bismo Vam rado željeli ponuditi neke informacije i savjete o tome kako ćete u našemu asortimanu pronaći odgovarajuću spajalicu.

Pomoću ovih savjeta pronaći ćete odgovarajuću spajalicu.
Važna su pitanja prije kupnje Vaše nove spajalice primjerice sljedeća: koji materijal želite pričvrstiti pomoću njih i koja je najveća dopuštena debljina toga materijala? Ako želite pričvršćivati znakove, etikete ili folije, u načelu će Vam biti dovoljan jednostavniji model no što je to slučaj kod tkanina, izolacijskih ploča ili podnih greda. Ostali detalji o kojima biste također trebali voditi računa su: koja je najveća dopuštena dužina krakova spojnica? Je li Vam draže zatvoreno spajanje s nastavcima savinutima prema unutra ili otvorena varijanta s nastavcima savinutima prema van? Koliko često se koristite spajalicom i koji bi u skladu s time kapacitet punjenja model trebao imati kako ne biste morali stalno puniti uređaj? I možda najvažnije pitanje: je li Vam dovoljna normalna ručna spajalica za svakodnevnu uporabu ili su Vam pak potrebni cjenovno nešto skuplji profesionalni modeli poput pneumatske spajalice u obliku kliješta za kartonažu ili električne stolne spajalice? Bilo kako bilo, kod nas ćete zajamčeno pronaći odgovarajuću spajalicu – te naravno i sve ostalo što Vam je dodatno potrebno u području materijala za pakiranje.
Usporedba proizvoda