0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Visina
Širina
Osjetljivost
Natpis
Materijal
Dužina
Boja
 

Etikete, dozatori za etikete

Samo zalijepite i gotovo! Kod teme etiketa ne smije se gubiti vrijeme. Kako je dobro što su naši dozatori za etikete i naše etikete tako praktični i pouzdani pa ne morate voditi brigu o vremenskom rasporedu …
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
Upozoravajuće etikete
1000 komada u roli
Neto
369,- kn
Upozoravajuće etikete
1000 komada u roli, pak. 3 role
Neto
1.095,- kn
Upozoravajuće etikete
1000 komada u roli, pak. 6 rola
Neto
1.945,- kn
Dozator za prijanjajuće etikete
zidni dozator za etikete
Neto
od 1.025,- kn
Indikatori za udarce
uklj. etiketu, pak. 100 kom.
Neto
6.600,- kn
Indikatori nagiba
pak. 100 kom.
Neto
4.390,- kn
Privjesci za pakete
metal, pak. 500 kom.
Neto
1.025,- kn
Privjesci za pakete
plastika, pak. 1000 kom.
Neto
1.095,- kn
Neto
od 1.545,- kn
Neto
399,- kn
Etikete za vješanje na kartonske kutije
karton s metalnom ušicom, pak. 1000 kom.
Neto
od 479,- kn
Dozator za prijanjajuće etikete
za unutarnji i vanjski namot rola
Neto
499,- kn
Dozator za prijanjajuće etikete
za unutarnji namot rola
Neto
od 699,- kn
Dozator za prijanjajuće etikete
za unutarnji i vanjski namot rola, Ø rola maks. 240 mm
Neto
od 1.095,- kn
Uređaj za označavanje cijena
format etikete ŠxV 29 x 28 mm
Neto
2.950,- kn
Uređaj za označavanje cijena
format etikete ŠxV 26 x 12 mm
Neto
od 1.745,- kn
Pronađeno je 16 proizvoda

Etikete i dozatori za etikete: brzo lijepljenje, a ne komplicirano omotavanjeAko Vam se čini da »ludilo za etiketama« u logistici postaje sve izraženije, u pravu ste. No to ludilo ima svoju metodiku: etikete i etikete za privjeske u samo su nekoliko sekundi ispisane, zalijepljene i daju informacije o otpremi u digitalno čitljivom formatu. Za takav sadržaj informacija prije su bile potrebne dugačke potvrde o otpremi i beskrajne dostavnice. Stoga biste ovo brzo rješenje za lijepljenje nanovo trebali razmotriti drugim očima.
Zašto su etikete važne?Svaka etiketa na kartonskoj kutiji ili otvorenoj skladišnoj kutiji u idealnom slučaju ispunjava jasan zadatak: ona daje sve potrebne informacije o sadržaju, i to baš u pravom obliku.Zahvaljujući digitalnoj revoluciji danas više ne trebate dokumentirati informacije o otpremi ili proizvodu kao dugačke tekstove na beskrajnim potvrdama na paketima, već možete upotrebljavati štedljive etikete s QR ili crtičnim kodovima i drugim oblicima kodiranja.Ako je dopunjen potrebnim upozoravajućim etiketama ili indikatorima za udarce, dobro označeni paket ne ostavlja sumnju kamo treba ići i što (ne) bi s njime trebalo napraviti.Osim toga, kodirane etikete ne poznaju jezične barijere i uz odgovarajuću presvlaku nemaju probleme s različitim klimatskim zonama ili vremenskim promjenama. Koji drugi fizički medij za informacije, koji treba proputovati oko cijelog svijeta, može za sebe to isto tvrditi?
Jesu li dozatori za etikete potrebni?Ako ne želite gubiti vrijeme s odvajanjem i nanošenjem prianjajućih etiketa, onda jesu! To prvenstveno vrijedi za slučaj kada male vrećice od folije želite oblijepiti etiketom za označavanje cijena.Ručno bi to bio posao koji oduzima mnogo vremena. No uz pomoć »pištolja za označavanje cijena« to ide znatno brže. Etiketu možete bez napora pravilno postaviti, a da pritom ne morate čak ni dodirnuti vrećicu od folije.A budući da velik broj dozatora za etikete posjeduje odgovarajući integrirani brojač, zalihe možete puno lakše dokumentirati i kontrolirati. Više argumenata od toga nije ni potrebno, zar ne?Ostali ambalažni materijal i neizostavnu dodatnu opremu za otpremu poput vaga pronaći ćete u našoj internetskoj trgovini. Rado ćemo Vam osobno pomoći pri odabiru.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda