CEMO Transportni spremnici

Vaši filtri
Relevantno
Količina proizvoda: 11

Višenamjenski i veliki spremnici CEMO – veliki spremnik za transport i skladištenje sipke robe, tekućina i još puno toga

Višenamjenski i veliki spremnici CEMO podržavaju Vas pri visokoučinkovitom radu. Oni su visokoučinkoviti iz sljedećih razloga: veliki se spremnik s jedne strane može bez poteškoća čistiti zahvaljujući velikoj površini, a s druge se strane prazni višenamjenski i veliki spremnici CEMO mogu praktično slagati jedni u druge te jedni na druge kada su puni. Višenamjenski i veliki spremnici CEMO mogu se čistiti bez poteškoća. Višenamjenski će spremnik k tomu jamčiti stabilnost, zbog čega je također moguć siguran transport. Kako bismo Vam olakšali taj postupak, nudimo Vam i podvozja CEMO. Višenamjenski spremnici CEMO k tomu su izrađeni od GfK-a, zbog čega su otporni na koroziju te vremenske utjecaje i temperature.

Poduzeće CEMO, koje postoji više od 50 godina, danas se ubraja među pionire u području suvremenih spremnika za transport i skladištenje. Višenamjenski i veliki spremnici CEMO služe Vam kao dugovječni, sigurni i robusni proizvodi.