0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Marka
 

Kolica za skupljanje otpada

Želite li skupljati otpad u velikim uredima ili u prostranim vanjskim područjima? To je nezamislivo bez naših kolica za skupljanje otpada, kolica za smeće i kolica za čišćenje. Brže, fleksibilnije, ergonomičnije, udobnije ... praktični spremnici za smeće nude Vam brojne prednosti kod skupljanja i uklanjanja smeća i otpada. Uvjerite se sami!
Pronađeno je 1 proizvoda
| | |
Pronađeno je 1 proizvoda
Jednostavno čišćenje.
Kolica za skupljanje otpada u ovoj kategoriji nude brojne prednosti: ne morate nositi teške terete i brže ćete napredovati s radom. Velike vreće za smeće s velikim volumenom punjenja mogu se pričvrstiti na držač za vreće za svega nekoliko sekundi. Zajedno s kliještima za hvatanje i kopljima za skupljanje rad ne postaje samo brži već je i ergonomičan. Saginjanje je dio prošlosti, a to je dobro jer bez marljivih bi sakupljača smeća javne površine, parkovi i površine za razne događaje vrlo brzo postale neuredne, onečišćene i nimalo ugodne oku. Pomoću kolica za skupljanje taj će se zadatak provoditi puno opuštenije.

Kolica za skupljanje otpada – sveobuhvatni koncept.
Naša kolica za skupljanje otpada imaju kotače koji se lako okreću. U većini slučajeva radi se o pneumatskim kotačima koji se, posebice u vanjskoj primjeni, jednostavno pokreću i koji postižu dobru amortizaciju na neravnim podlogama. Bez obzira je li riječ o manjim kolicima za smeće ili većim kolicima za skupljanje otpada, njihova vlastita težina razmjerno je niska, tako da kolica i kod punih vreća za smeće nisu preteška. Sve u svemu, kolica za skupljanje otpada postala su sastavni dio postupka čišćenja cesti i uklanjanja otpada jer ona štite radnike i ubrzavaju postupke rada. Sviđa nam se!
Usporedba proizvoda